Monday, March 28, 2011

ifa dah claim 2 free big breakfast mcdonald kat dataran pahlawan,melaka!

salam peeps!hihi..korang dah claim ke belum lagi yang mcd offer tue??ifa dah nie..masa kat melaka la..hihi..nie my bro yang dapat kupon nie...masa tue macam xde pun lagi yang dalam newspaper tue..hee...so disebabkan dapat free!harus la di-claim!hihi..sape nak bagi free selalu kan2..

tapi macam biasa la..kena beli dulu sumthing kan2..ifa just beli 1 set sausage mcmuffin yang berharga rm7.75 termasuk tax...hee..so dapat la 2big breakfast ala carte ye..xde air la..ala..xkisah pun air tue..janji makanan tue best!hihi..

tapi tau tak..nampak sangat adik2 ifa tak biasa breakfast makan set breakfast mcd nie..haha..dorang tak suka nie..ifa je yang suka bebenor nie..set yang ifa beli tue utk ifa n aziema la...kami cam biasa la..sharing is caring...yang 2set big breakfast tue bagi adik2 kecik ifa sharing la..lepas makan ifa tanya nak lagi tak..dorang tak nak..haha..dorang cakap nak mcd yang biasa je..tak mo yang breakfast..haha..anak melayu..mau nasi lemak juga untuk breakfast..miahaha..

nama ifa juga jadi mangsa nie..haha

ifa suka dorang guna paperbag nie..smart!

nie la hasil yang dirembat!hihi..air teh ifa dah kena balun..
so tak masuk dalam picture yaa..hee

zoom set sausage mc mcmuffin ifa..hihi..
ifa suka bebenor hashbrown tue!
teringat masa en.bebeh sibuk nak curi hashbrown ifa..haha

free big breakfast...=)
best pe...pelik adik2 ifa xsuka...haha..
maybe lain sikit kan sausage mcmuffin tue..so x ngam la tue ngan dorang...hihi

papepun..ifa suka je breakfast makan mcd nie!haha

11 comments:

Myra Jay said...

Akak pun dah mkn.. :)
Akak rasa cam nak makan lg je tp takut gemuk plak..hahhaa :)

ardinihumaira said...

wahhh ifa bestnye makan tak ajak dni. hehe :D

tiefazatie said...

myra: xgmok pun sis..hihi...

dni: hihi..best kan2...alo..dni jauh ah..hee

zahidah dihaz said...

owh...bestnya....lama dah tak breakfast kat mcd...lunch pun jarang jugak...



New Entry: Secret Garden

tiefazatie said...

zahidah: best2..hihi...ifa pun jarang dh..masa nie blik kg..alang2 ada kupon..beli la..hee

kakchik@ella said...

mekdi my feveret. bru mlm semlm dinner kt situ dgn anak dn hubby.

tiefazatie said...

kc: best kan sis...faveret ifa gak..hihi

IFA Athirah said...

dpt free mmg trbaek ar!free2 knyang perut! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

tiefazatie said...

ifa: aah..hihi..=)

ijam ismail said...

wah3...ber mcd sakan dy ye...
hahaha
nk ckit..ngeee...
telur kuning 2 nmpk sdp...^^

tiefazatie said...

ijam: hihi..jgn jeles..sedap weh..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...