Saturday, March 26, 2011

alhamdullilah..rezeki..buffered earning lagi...kali nie VW 0.5% Golf GTI & Polo!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!ya allah..syukur...alhamdullilah...tq so much nuffnang!sayang lebih la..murah rezeki ifa bila balik dari kampung nie...tak sangka plak..baru je ifa buat entri pasal dapat BE dari pada maxis nokia E7 haritue..semalam ada lagi rezeki untuk blog kecik ifa nie..syukur2...moga ia bertahan lama..=)

nie la die..BE ke-25 iaitu VW 0.5% Golf GTI & Polo untuk blog ifa..aka BE yang ke-5 untuk tahun 2011 nie..alhamdullilah..ada la juga bertambah buffered earning blog ifa nie..biar la slow and steady je pun..nie die bermula dengan nilai 29sen je pun..janji ada la juga dari xde langsung..ifa dah cukup happy dah..nasib baik gak pakcik nuff sudi bagi BE lagi nie..syukur..alhamdullilah...tq en.nuffnang...=)

so me not target apa2 la..as long its there...im so happy already...so just wait and see..moga melekat la banyak lagi BE baru..hihi...=)..btw..BE baru nie still lagi di bahagian LR nie..erm..selama nie..ifa xpernah lagi dapat BE kat bahagian SS nie..ntah ble la dorang nak pilih bahagian tue plak..hee..pilih la..ifa nak naikkan rating star kat bahagian SS lak..hihi

nie plak nilai uv trafik blog ifa untuk minggu nie..ifa start on9 n blogwalking balik on 20mac tue..alhamdullilah..uv trafik blog nie semakin meningkat..syukur2..mungkin sebab ramai yang on9 kot akhir2 nie..tq ye kawan2..yang sudi singgah blog kecik ifa...tq2..sangat suka tengok uv trafik nie..alhamdullilah..ada la juga cecah 300 nie..hihi..lama sah tak dapat gitu tau..haha..sebab ifa malas kot..=p

okie peeps..mood ifa happy nie..sebab dapat la juga BE baru lagi nie..maklum la..tahun nie susah owh nak dapat BE nie..sob2..orang lain dah belas2...ifa baru je 5 kali dapat BE...itu pun 3BE yang b4 this dah ME dah..nie 2BE baru nie je la yang running...hee..kepada en.nuff yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye..pasti ifa buat lagi entri gempak2!konpem will do it!ngeh2~!

p/s: my 5th buffered earning for 2011..ngeh2~

6 comments:

tiefazatie said...

syukur..alhamdullilah...=)

Mama Zharfan said...

moga2 masyukkk :)

FasiHaH SupiaN said...

tahniah tiefazatie! :)

tiefazatie said...

mz: amin..insyaallah..

fasihah: tq dear!

Miza Yusof said...

TAHNIAH ifa dapat BE baru. tahniah juga untuk trafik yang semakin meningkat naik :)

tiefazatie said...

miza: tq miza..tp dh xkuar nie..sob2..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...