Monday, March 21, 2011

rezeki semasa balik kampung..=)

salam peeps!hee..ifa malas nie...takde mood nie lagi nak ber-blogging..hihi...nie ifa update pasal giveaway yang ifa bertuah masa ifa tak on9 tau..alhamdullilah..ada juga tersangkut...hee..syukur...=)

tq so much pada bro anuar..sebab tak sangka lak..ifa yang bertuah lagi..maklum la..seminggu tak on9 langsung nie..haha..tak sempat la nak on9..ble nak on9..penat dah..maklum la..balik kampung tujuan nak ziarah sedara mara dan juga mencari solution untuk penyakit my mum..=)

nie la die...sebahagian daripada entri bro anuar yang ifa copypaste..tq so much ye bro..moga bro dan keluarga dimurahkan rezeki selalu..amin..syukur alhamdullilah..rezeki ifa lagi dengan bro nie...moga ifa pun sentiasa dimurahkan rezeki hendaknya...amin..

nie plak bro anuar dah inform yang die dah bank in duit hadiah untuk 2minggu itu..tq ye bro..duit itu...ehm2..ada pelaburan baru ifa nak explore nie..mau beli emas!hihi..so kumpul duit dulu...ifa rasa ifa mau beli emas dengan duit2 yang ifa dapat daripada nuffnang dan join giveaway or kontest nie..pelaburan jangka masa panjang..sikit2 lama2 jadi bukit..=)

p/s: my 6th winning in march..ngeh2~

7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats ifa!! nanti ifa buat la entry psl info gold investment tu ;)

tiefazatie said...

mz: tq sis..insyaallah...lmbt lg kot..hihi..ada masa bru nk g wat akaun..hihi

Myra Jay said...

Tahniah ye Iefa :)

Myra Jay said...

Thniah ye Iefa..

Betul tu, sikit2 lama2 jd bukit.. :)
Rezeki masuk dalam diam namanya :)

aisah/azman said...

Tahniah

nuargto said...

Sekali lagi tahniah diucapkan di atas kemenangan 3 minggu berturut-turut contest blog sembang hari2..

Tentang perlaburan emas ni memang bagus untuk pelaburan jangka masa panjang..

Dalam pelaburan emas ni ada 2 cara boleh buat pelaburan.. 1 membeli emas fizikal dan satu lagi membuka akaun pelaburan emas..

Sekarang ni banyak blog/laman web yang memberi informasi tentang pelaburan emas ini.. Carilah ilmu sebanyakyang mungkin.. Insya Allah kita tidak akan rugi..;)

tiefazatie said...

myra: tq sis...btol2..insyaallah..

aisah/azman: tq..=)

nuargto: ya allah...tq so much bro..tak sangka btol..

btol2..ifa nak buka akaun pelaburan emas under maybank..hee..

maceh bro sbb bg info lg..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...