Thursday, March 17, 2011

wadey ke vadey ke masalodeh ke?ifa hentam je eja dan sebut!haha!

salam peeps!hihi..nak tahu tak..haritue my try buat wadey nie..hentam je la eja nie..haha..ifa panggil wadey nie..kuih keling...hihi..owh sesuka hati ja nie..lala..janji sedap tau my mum buat!jadi nie!pergh...sedap2...hihi..tak payah beli lagi..baut je sendiri..hihi..senang je pun...=)

mak memang best la!hihi..terpengaruh dengan kamu 2 orang nie..dok asyik test2 resepi je kan..last2 my mum pun terikut sekali..haha...=p..tapi serius..best je nie my mum buat..laku ok..makan panas2 la best...garing+rangup tue..hihi..

taa-daa..nie pun abes dah separuh kena makan!hihi..
jemput makan...nice kan..=)

p/s: ifa tidak on9 yaa..maybe balik hari nie kot..hee

10 comments:

Puanbee said...

rendam dalam sos sekejap pastu ngapp wah best nyer...vadey nama dia tiefa :)

vaithis said...

kalau wayed itu "keling" punya buat apa u masak dan makan....sebut sedap lagi....u tak layak masak and makan wayed u....next time mind your word...

Nana said...

haii pandai nye dia masak
jeles la..

vaithis said...

Sorry to say that...next time don't used word "keling".

icee-yah said...

mmg best tu kalau dpt yg rangup2..:)terliur

mama_umar_maryam said...

wahh pandainye aunty buat, akk sllau beli je kueh nih, akak suke yg nipis dan garing ;0

Mama Zharfan said...

emmm..tak pernah mkn and tak rasa plak nak try sbb mindset me kata mcm tak sedap hehehe

RuBiE ZaiNuDdin said...

salam..
memang sedap pon wadey nie..
mak rubie pon rajen wat..huhu

btw salam perkenalan...;)

tiefazatie said...

puan bee: hihi..ye ke sis..okie2..tq..hhii

nana: haha..nie my mum yg wat..tp ifa tau jg la..belaja la..hihi

icee: hee..btol2..mmg wt yg rangup nie..=)

zety: hihi..nie my mum bru try wat sendiri nie...owh nie rangup jg sis..hihi

mz: hihi..ye ke..sis2..ada je la..hihi

rubie: wasalam..hee..ye ke..best kan2..=)..yaa..slm perkenalan..=)

tiefazatie said...

vaithis:

hye..erm..im really shocked!
u said like this to me..at my own entry..
u never know me..so u cant judge me like dat ok..u tak tahu i mcmana..so i think u should mind ur word too..

if u nak tegur i becoz i used that word pun..tak boleh ke u tegur elok2??n i think u tak paham n3 i nie..i bukan buat n3 mempersendakan u ok..nie n3 apa yg i masak..n i puji pun..lain kali..sila phm2 kan btol3 maksud i..

please...jgn berfikiran prejudis ok..i pun ada ramai kawan indian..n they still ok with it..sbb mereka phm maksud i..n kdg2 mereka sendiri pun pgl mcm tue ok..sbb dr kami kecik mmg dh mcm tue..respect each other..semua org sama taraf..xde pun beza2..

maybe sbb u tak kenal i..so u tak paham niat i..i tak guna formal language at my blog..i guna bahasa pasar..bahasa seharian..campur2..so itu la yang i tulis..so sorry..tp..if u think only me used that word for that kiuh?u r totaly wrong..u bukan tahu apa pun yg org ckp kan..nie yg u nampak..

i cuma tak suka cara u nak tegur i tue..kata2 u tue..really broke my heart ok..u yang tak paham..kalu i buat n3 yg mempersendakan..mmg i takkan masak n mkn mcm u ckp..tp..nie semua opposite ok..lgsg tak terfikir dlm fikiran nie ada niat buruk...

u really make me sad..=(

btw..i still will said sorry to u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...