Thursday, March 24, 2011

CONTEST : SIAPA BLOGGER ITU ??



hye peeps!
ifa join contest siapa blogger itu??

SOALANNYA :

-sila teka siapakah blogger yang dipaparkan gambarnya kat bawah ni .
-tak perlu letak gambar bloggers ni dalam entry korang .
-sertakan sekali link blognye kalau korang tau .

jawapan ifa:


orang yang suka bebenor la dengan epal..hihihi
1. ..cik epal..http://cikepal06.blogspot.com/

orang suka bebenor lepak sebelah pintu!dan bergaya macho..hee
2. Budak Lelaki Sebelah Pintu
(hizamirahim)http://www.budaklelaki.com/

orang yang ada dunia sebelah lagi weh!serius!
3. .Dunia Sebelah Zara. (Lord Zara)http://shafaza-zara.blogspot.com/

orang yang memang famous amous nie!semua kenal!hee..
4. BEN ASHAARI http://www.benashaari.com/

ulasan ifa:

nice la buat contest macam nie..so kena put effort sikit la mencari nie..hihi
papepun jawapan sudah ditemui..hope im the lucky person!yeay!

3 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

Nadhirah-chan said...

salam , datang check kertas jawapan murid-murid , hehe . gudluck dan tq join ^^

tiefazatie said...

nadhirah: salam..hehe..maceh2..tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...