Friday, March 25, 2011

jalan-jalan di kota afamosa,melaka!

salam peeps!hye2..disebabkan hotel equatorial tue memang dekat bebenor la dengan tempat2 bersejarah tue..kami pun jalan kaki saja la..hihi..panas weh..hitam kulit nie ifa rasa la...haha..pastu ramai betol orang!haha..cuti sekolah kan..kami pun ala2 pelancong la kunun..hihi..

so kami pun pulun jalan kaki nie..haha..agak2..kurus la sikit..pastu hitam kulit...haha...jum la usha picture2 nie..hee..

nie my mum n faisal...hihi..cian my mum..penat..so rest jap..erm..nampak x muka my mum lain sikit?my mum kena penyakit bell palsy..belah kiri muka..ada kaitan dengan saraf nie..huhu...sedih ifa..tapi tak tunjuk la depan my mum..nanti lagi my mum susah hati..alhamdullilah..sekarang dah makin baik..ye la..selama nie mak sihat je..my mum xde penyakit apa2 pun tau..tapi kata orang..malang tak berbau..kita bukan tahu kan..cuma belum sembuh sepenuhnya la sekarang nie..sebab kena bell palsy nie..unknown tau..ifa google..die cakap2..sape2 pun boleh kena dengan tiba2..takutnya ifa...ifa sayang mak...moga mak sihat2 saja...

nie la die kota afamosa...hihi

zoom amik picture bukit st.paul..
tinggi gle nak menapak dowh!haha..penat!

yeay!peace!haha..picture ifa xde banyak..ifa sibuk amik picture dorang..
nie pun nasib ada..haha..ifa mau kurus lagi boleh tak?hee
ada target baru...sebab target lama dah tercapai...ngeh2..=)

harus la ada pic di sini juga..hihi..malas pergi dekat2..sebab ramai orang!
erm..pahal gaya ifa cam sama ja nie?haha..

okies..nanti sambung lagi!yeay!

9 comments:

tiefazatie said...

malu ltk pic sendiri...T_T

ADEEYA said...

Bestnyee. Hehe. Peace \/

Qaseh chenta said...

best2.....,esok sy lak nk pg holidy melaka..makan ikan bakar..hehe

tiefazatie said...

adeeya: hihi..=)

qaseh: ye ke sis..kami xsempat nk g mkn ikan bkr kt tangga batu nie..

Miza Yusof said...

dah lama tak pergi melaka. hehe

tiefazatie said...

miza: meh ah dtg..ihihi

Shazmiey Abdurahman said...

wahh..dah lama tak pegi Mlaka!.hiihi..

Mama Zharfan said...

me suka tgk pics ifa posing2 hehe cute ;)

tiefazatie said...

shazmiey: hihi..sila la dtg cni..=)

mz: haha..malu...^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...