Thursday, March 10, 2011

hadiah raya haji tahun lepas dah sampai!

salam peeps!hye2...agak lama la sebenarnya result ga nie dah keluar..kan ifa ada inform kat entri nie kan2..tapi b4 ifa buat entri tue,secara tiba2 sis daia ada inform kat ifa yang die dah pos hadiah tue..tq so much ye sis..hadiah dah sampai nie..cumil je nie kerongsang itu...

pastu sis daia ada gak explain nie kenapa lambat...xpe la sis..selamat dah sampai nie..iya bila kita bz dengan macam2 kadang2 terleka kan..manusia..biasa la..papepun..syukur la sis dah dapat posting ke semenanjung ye...patut la sis pos pun dari kl nie..tahniah ye sis..xde la sis susah hati lagi kan..moga bahagia di tempat baru..=)

see..nie la die kerongsang yang sis daia bagi ifa pilih sendiri tau..
tq so much ye sis..=)

10 comments:

Mama Zharfan said...

cumil :)

tiefazatie said...

mz: hee..kan2...=)

Nana said...

ifa tadikan wat pertama kali akk email sorang penganjur tanya pasal hadiah
akk menang utama contest bergambar dengan alam
dapat topup rm20
esok genap sebulan dia umumkan keputusan
hadiah blom dpt lg
dia ada ckp masa dia reply emai tu bln lepas jgn risau sure akan dapat hadiah tu..siap suh kita watkan en3 klw dah dpt adiah tu
sampai sudah xde pon

tiefazatie said...

nana:

isk3..biar btol kak..hadiah paling senang pun nak bg tue..adoi la..ntah pape nie..xpe kak..kte try je..kalu die xmo bg gak..nak wat cmne kan2..ifa pun malu gak nak email2 nie..ifa sllu tgl msj kat smix nie..haha..xpun komen nie..dah dilayan baru ifa email nie..hii

ardinihumaira said...

comel2... leh pakai wat raya :D

tiefazatie said...

dni: maceh dni...hihi..aah nie..=)

Jieda said...

cantik dan comel.wahh.. makin senyum lebar ifa ye,maklumlah dapat pun kaler pink

ARIFFDA said...

santik :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

COMELNYAAA..PINK GITU..

BTW, AKAK DUK KAT KG PENGADANG BARU JERK..ALA...DEKAT JER DGN KG ADIK KAN...B.BUROK KAT MANA LALIM?? DULU AKAK PERNAH KERJA KAT BATU BUROK BEACH RESORT TAU..


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

tiefazatie said...

jieda: hihi..maceh..aah..pinky2..hihi

ariffda: maceh sis..=)

weiyda: hee...=)

owh ye ke..hihi..ifa duk kat kuarters jkr kak...dekat ngn puspanita tue..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...