Monday, March 21, 2011

bertuah...tapi bukan rezeki ifa..=]

salam peeps!erm...ramai plak yang announce result giveaway or contest masa cuti sekolah kan..macam ifa nie..bila balik kampung memang bz ziarah saudara mara...memang takde masa nak hadap laptop nie..nanti kena marah..haha...lepas tue..dengan my mum tak berapa sihat..so kena la tolong cari cara nak mengubatinya secara tradisional kan...so..memang pack..dan malam memang tido la..penat la..hihi..owh bebel la plak..haha

okies..nie la antara giveaway yang ifa bertuah tau..yang dibuat oleh mamafaish..terkejut juga..tak sangka bertuah...based on luckydraw nie..tq ye sis..xpe la..kalu tak dapat dah..sebab ifa baca dah entri sis..ifa tau pun dah lambat..so bukan rezeki ifa la..papepun..tq..sebab bertuah juga nama ifa tue..=)

kebetulan plak...hari yang di-announce tue...ada ancaman tsunami kat pantai batu burok kan...rumah ifa sebelah pantai batu burok la..hihi..so dah kelam kabut kemas2 barang n then terus bertolak gi kuantan...polis suruh kosongkan rumah ok..haha..tak on9 pun haritue..tak sempat..lagipun memang nak balik melaka pun..so singgah la dulu rumah my auntie kat kuantan...lepas tu baru balik kg nie..=)

see...sipi2 kan...ada gak nama ifa..tapi bukan rezeki..its ok..boleh cuba lain kali kan2..sebab ada kekangan masa kan...so ifa pun memang tak on9 pun sepanjang cuti sekolah nie...bz maa kalu balik kampung nie..paham2...papepun..tahniah pada pemenang yang lain!ramai tue..ada 30 orang nie..=)..nie sekadar kenangan nama ifa bertuah je la..haha..

psst...tq sis huda inform ifa kat smix tue..tapi bukan rezeki ifa..sebab ifa baru je on9 semalam..=)

p/s: my 7th winning in march..ngeh2~

7 comments:

alinac lover said...

xpe..next time msti dpt lg :)

tiefazatie said...

yong: insyaallah..amin..

Mama Zharfan said...

tak pe, nanti ada rezeki kat tempat lain plak :)

mykhalis said...

kene betul ngn tajuknye kan?bertuah tapi bukan rezeki..takperla.. nnt cuba lagik

latest entry di blog khalis : ustazah silih ganti teman lelaki

tiefazatie said...

mz: ye sis..insyaallah..=)

mykhalis: hee..kan2..kebetulan terfikir tus sis..hihi

♥ Che NamNam ♥ said...

alololoo jangan la macam tue..hakak luper nak cakap..memang hakak ader simpankan utk tie pon sebab sebelum neh memang akakk mark tie balik kg..ntah akak bacer katner maybe ur entry or ur komen kat my belog,tak pasti plak tapi akak ader notice namer adik pasal tue..jgn sedih-sedih nanti akak poskan hadiahnyer..:)

tiefazatie said...

chenamnam: hee..laa..xpe la kak..ifa phm jg..ifa ok je..hihi..papepun..maceh ye kak..tak sangka akak alert jg ifa yg kerdil nie...hee..malu ai..maceh ye kak..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...