Wednesday, March 30, 2011

i got a nice necklace from singapore!

salam peeps!hye2..hee..lama dah ifa tak dapat hadiah nie..jadi bila ada hadiah sampai ke rumah..harus la ifa jakun!haha..gle sengal..=p..serius..sangat best hadiah nie!datang dari oversea nie..hihi..singapore maa..over the sea juga tue...best2..

tapi kan..so sorry..even ifa memang catat apa yang ifa menang..tapi ifa konpius nie..ada meh ifa menang dari singapore?pelik di situ..huhu..sebab xde pape pun pesanan daripada pihak pengirim nie..business card pun xde nie..waa..signature sender pun ifa xpasti sape..sob2..maaf..kalu tahu ifa dah letak nama n link di sini..huhu..

hadiah itu serius sangat gorgeous!tq so much dear!i love it so much!a nice necklace that can i wear..yeay!main bergaya2 la c ifa nie nanti..miahaha..baru je gedik2 nak cari long necklace tau..alhamdullilah..dapat plak nie..syukur...=)

nie la die air mail dari singapore itu..mood..*jakun..hihi
hadiah entry terbaik..tapi daripada siapa ek?
tak dapat nak teka..huhu..
huhu..sori..tak tahu..if sender baca n3 nie boleh inform ifa tak?
nak letak credit link tq to u..=)

nie la die necklace tue..smart kan..hee..

saja nak biar nampak lagi..hihi..nice kan..
c ketot pun mau bergaya bha..hihi
ifa suka!tq so much dear!

masih tertanya-tanya siapa yang bagi..sebab hadiah untuk entry terbaik yang ada ifa menang still pending nie...means hadiah memang tak pos lagi..
huhu..tak tahu nak teka sape bagi..kang kalu salah teka naya je ifa..
so sorry...nanti ifa dah tahu sape..ifa letak link yaa..tq so much!

update guys!
hihi..betol la tekaan ifa nie..
ifa rasa sebab entry yang nie..tapi takut salah nie
tq so much fashion twister!
nie sebab dealer yang jual barang nie terus pos pada ifa..
mmg sis siti buat camtue..lupa lak ifa nak tanya balik nie..
sebab kebetulan b4 dapat hadiah tue baru je email2 nie..hihi
btw tq so much sis!nice!i like!hee..=)

14 comments:

Mama Zharfan said...

misteri la plak..cute necklace tu :) ranggi :)
me pun kdg2 mcm ifa even catat pun still tak leh nak detect hadiah dari saper kan kan kan

zahidah dihaz said...

bestnya...cantik....



New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

Nana said...

beznye
jauh dtg adiah tu

zuneta said...

tahniah ifa...cantik tu ifa...nmpak unik..lau labuh paras dada...leh pakai ngn shawl...msti cun nya ifa...

ijam ismail said...

nice!!
=)

tiefazatie said...

mz: mmg misteri sis..ifa pun pelik..waa..camne nie..huhu..tp mmg cute la necklace nie..hihi..

zahidah: hee..tq..

nana: hihi..aah jauh nie..seberang laut..hihi

zuneta: tq sis..aah..cantik nie..mmg paras dada nie sis..hee..tp kalu bwh dada lg smart nie..kang paras dada lain lak org pandang..haha

ijam: thanx!

apik pehe said...

tahniah..hehe..dia x bg link ek kt surat tu?

tiefazatie said...

apik: xde pakcik..huhuhu

Norhafiza said...

cantiknyeeeee...tahniah skl lagi ya ifa...waaaaah..bestnyeeeeee...jeles la kakNo hehe..

tiefazatie said...

kakNo: cantik kan kak..syukur..hihi..tq kak..xmo la jeles2..nt akak lak..hee

Fantastic Ajane said...

sapa la yg bagi tu ifa.. secret admirer mybe.. hehehhe

tiefazatie said...

FA: adaka..haha..blh plak ah sis..tp cmne lak leh tau alamat ifa..musykil nie..hihi

Ms and Mr Red Ribbon said...

ifa, cantik la rantai tue...
huhuuu nak juga :)

tiefazatie said...

msrrb: cantik kan sis..hihi..alolo...suh mrrrb carikan sis..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...