Friday, March 18, 2011

ciktom dan rak buku!

salam peeps!
hihi..jum kita usha tempat kegemaran ciktom yang lain!
kali nie..ialah rak buku ajie!
adoi la..pe la masalah ciktom nie..
rak buku yang sempit2 tue..die buat tempat tido!
haha..agaknya rimas..asyik kena belai je nie..hihi
ye la..geram ok tengok die tu!tido je..

see..nampak tak??punya syok die tue tido kan..=)

ke-macho-an terserlah!hihi...
bukan die heran pun nie..tido lagi penting!haha

macam2 ragam kan ciktom nie..
sekarang die dah besar tau!nanti ifa tunjuk picture2 lain..=)

p/s: kalu ifa xber-bw tue..ifa takde lagi la tue..hee

11 comments:

Yuni Aisyah said...

geramnyerr..!!!comel giler la...

Yastro said...

Ingatkan kucing tu tido dgn kepala dia dlm plastik....pasai pic 1st tu nmpk len macam jekk...hehehe

nuargto said...

Salam.. Tiefa, saya dh bank in hadiah kemenangan Tiefa sebanyak RM20 utk minggu ke 2 dan ke 3. Blh cek transaksi di akaun CIMB pd pkl 2.45 ptg td ;)..

Tahniah saya ucapkan..

Mama Zharfan said...

hi ifa ;) comel cik tom tu ;)

Mia Liana said...

comelnya... tapi takde tempat lain ke nak tido... terselit kat situ plak pun leh tido...

saya_arief said...

sangat comel.
:D

Fantastic Ajane said...

ala ala comelny ciktom... heheh

izzysabki said...

cik tom yg mewarisi sikap tuannya...suke tido:P

tiefazatie said...

yuni: hihi...mmg kin geram wak!

yastro: hihi..xde la..pale die bwh plastik..haha

nuargto: wasalam bro..maceh..=)

mz: hye sis..hihi..die mmg suka bajet cumil nie sis..

mia: haha..die mmg sis..ntah mana2 je die suka nie..

saya_arief: hee..tq..=)

FA: hhihi...tq sis..mmg die tue..

izzy: aik2? ble masa lak?haha

vaithis said...

Its ok...saya pun nak say sorry also...i think ur indian frineds tak ada perasaan kot... tapi bagi saya perkaatan itu adalah satu penghinaan bagi "kaum india". saya tak suka bermusuh dgn orang... jom kita be friend... jom join GA saya....saya dah follow u....

tiefazatie said...

vaithis: ok..deal..but i think i odi join ur GA la..=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...