Thursday, March 24, 2011

part3: ancaman tsunami di pantai batu burok..tepi rumah ifa!

salam peeps!nak tahu tak nape kami steady n cool je masa tue??jap2..nie cte part1 dan juga part2..hihi...sebab kucing2 kami semua cool je tau!kan selalu bila macam nie..sense haiwan yang dapat kesan dulu kan...yang pelik tue..kucing2 kami..siap main2 lagi tepi pantai tue masa kami dok usha2 tue..hihi..insyaallah..ok je la tue kami rasa..hee...but still kami gerak je gi kuantan..sebab memang tak boleh stay kat rumah pun sampai tengahmalam..so alang2 kan..gerak je la..hee

jum usha picture kucing ifa masa tue...=)

memaksa senget amik picture dengan ciktom..hihi..
besar gle dah ciktom nie weh!geram!

c bella nie ibu mengandung okie..hihi..
pe ntah yang die usha nie...ke malu2 kucing..haha

naa..amik ko..ciktom n tirana..boleh main2 lagi nie..hihi
nie la kesan kami jalan nak pergi pantai sebelah rumah nie..=p
dekat sesangat la..xsampai 1 minit sampai dah..haha..

risau gak sebenarnya masa tinggalkan kucing2 kami nie..
tapi nak buat camne..tak leh bawa kan..sedih gle masa nie..
tue ifa bantai amik pic and video kucing2 ifa nie..hihi..
siap pesan ngan kucing2 nie..anything happen panjat bumbung ok..
duduk atas bumbung..haha...paham ke dorang ek?paham kot..hee
btw..ada tinggalkan makanan 2botol besar utk mereka..hihi

psst..tapi memang takut gak la..masa alih2 je kena move out dari umah..
sbb ancaman tsunami nie..serius..cuak gle!haha

10 comments:

ijam ismail said...

bw here
kucing oren...sgt cmel!!

tiefazatie said...

ijam: mmg cumil!hihi..itu la die ciktom..hihi

Mama Zharfan said...

cute plak part ifa pesan2 kat kucing tu heheh

Nana said...

adoi ifa..
mana tak takut kan..tgk tsunami kt jepuna ritu
xdapt bayangkan
mcm mana la klw yg kena tu negara kita

tiefazatie said...

mz: hihi..betol2 tue ifa ckp cmtue kak..ketawa je my dad..haha..ifa sedih nk tgl dorang masa tue..huhu

nana: erm..aah kak..nie kteorg kne warning btol2 lepas jepun kena la..huhu

mykhalis said...

yerla..takkan nak dukung pulak..takpe..kucing leh panjat2 kan?mjur la takde ape2 terjadi

hottest entry di blog khalis :
Games Upin Ipin sudah jadi kenyataan

Fakta untuk mengetahui kegemukan

Lieynanilaz said...

cumellah cik tom...he3..mcm nak poluk2..

tiefazatie said...

mykhalis: hihi..lawak la awk nie..haha..aah..alhamdullillah..ok je nie..

lieynanilaz: hihi..mg cumil sis..hihi..

sarah mohamad said...

cam besar jek kucing tuu . hiks.

tiefazatie said...

sarah: ye kot..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...