Friday, March 11, 2011

apa ifa buat bila bosan dalam bas ekspress??

salam peeps!hihi..ifa tak cerita pun kan pasal masa ifa pergi interview aritue?hihi..ifa malas nak transfer picture ow..tapi..memang takde amik picture pun on the day of interview tue..tak terfikir nie..haha..dok fokus nie..kan2..haha..

ifa pergi interview tue sendiri tau..nasib ada c aziema nie..so die temankan la ifa sekali..hihi..kami tumpang rumah kawan my dad n my mum kat bangi nie..nie bangi yang dekat dengan kajang ok..dekat je dengan UKM nie..so ifa memang naik dari KT turun kat Kajang la..hihi..lama tue..punya bosan dalam bus..dah la menakutkan je nie..lama ok tak naik bas..haha..bas 2tingkat lagi..tapi kami duk bawah nie..hihi..aziema takut...haha

so apa ifa buat ek masa bosan2 tue??haha..amik picture la!tapi..picture kaki saja..haha..muka...malu eh..haha..dah penuh ngan lelaki je nie..rimas ifa..bau rokok lagi..ciskek betol tue pakcik driver sebab merokok nie..ntah pape..pastu bas tue kan ber-aircond..cuba bayangkan..adoi la..lemah jantung ifa tau..tak suka2..

yeay!kaki ku yang cumil!haha

tue c hitam tue..bebeh yang bagi..lama dah ifa guna..
dari masa study lg tau..hee..
tue 2paperbag tue..ole2 untuk cikyah lorh...hihi

nie apa gaya pun tak tahu nie..haha...=p

motif???ifa mau cari c codot baru nie..
best ow pakai nike maryjane nie..
takde dah jumpa yang style nie..nak camnie gak..
design corak lain la weh..haha..
menyesal plak tak beli masa jumpa kat KK dulu..haha
codot2 gak..tapi codot2 die warna pink..background putih..
tue en.bebeh tak bagi beli..sebab cepat kotor..hihi
lama gle dah guna nie..hehe..sangat suka!selesa..=)

8 comments:

zahidah dihaz said...

cantiknya...lama dah tak naik bas untuk jalan jauh...


NEW ENTRY: Aku budak kampung

Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

tiefazatie said...

zahidah: apa yg cantik?kaki ku ke?hihi..ifa pun lam dh xnaik bus..nie bru naek nie..hihi

Aimaduddin said...

Ambik La gamba Driver Bas 2..
Huk3x..

Mama Zharfan said...

comel nike tu--kaki pun comel heheh

tiefazatie said...

aimaduddin: er..ke ke bro?haha..hp nie xpandai diam ah..die bunyi je tiap kali snap nie..haha

mz: hihi..maceh2...=)

Nana said...

ni mmg btol2 bosan ni
amek gmbo kaki kekeke
eh lawala ifa kasot tu
bkenan..
aku suka nengok kasut kt boongashoes

CikNiza said...

hahaha..selame ni sy dok ulang alik balik kg nek bas..tak penah lak terpk nk wat keje cam ni..hahaha..lehh praktik kan ni..hehehe :p

tiefazatie said...

nana: hihi..mmg sis..haha..cantik kan kasut nie..ssh dh nk cari design cmnie lg..xjmp2..haha..owh..tau2...boongashoes...

cikniza: hihi..ye ke..sila la buat keje nie..haha..isi masa lapang nie..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...