Tuesday, March 15, 2011

simple and sweet suprise for my sis birthday!

salam peeps!hee...sebenarnya kan..haritue masa birthday my sis,aziema...ifa ada wat suprise untuk die..tepat jam12tengahmalam tau...hihi...ifa main buat je apa yang ifa terfikir nie..haha..gle sengal...kteorang ngah layan movie hantu korea tau masa tue..haha...bese la..bila bab tengok cte hantu nie..my sis nie pengecut nie..haha..nak gak tengok ngan ifa..ntah pape..=p

okies..jum usha pe ifa buat untuk my sis!hihi..simple je pun..but i successful made her terharu ok!cam nak nangis pun ada nie..haha..jahat gle ifa..=p

taa-daa!haha..sebab nak beli waffle cam a&w mana buka kan...
so nie je la yg ifa terfikir nak buat!hihi
ifa bakar 2 keping roti yang disapu planta...
ifa potong 2 la sekeping roti tue..bentuk segitiga..
pastu letak 8scoop aiskrim..sebab besday die yang ke-18 tahun nie..hee
lepas tue ifa letak sikit pancake syrup!
best gle ok!sedap nie..haha..ifa pun terkejut!hihi..
but ifa suka tengok muka my sis..
cam terharu but happy...=)

korang pernah tak buat macam nie?

p/s: ifa tidak on9 yaa..berjalan2 di melaka..=p

8 comments:

Myra Jay said...

Wahhh!! cam sedap je.. Nak try buat gakler Iefa..
Pandai wat seprise ek :0

Miza Yusof said...

WAH! BESTNYA. nampak sedap lah. nak try :)

ADEEYA said...

Tak pernah hihi Imma bad ass, I used to baling telur at my sis :D hihi then buli dia ;) after that baru bagi kek but dah lama tk celeb birthday sama-sama :(

ardinihumaira said...

sedapnye.. best ifa leh pekena makanan sedap2 :D

Adyshariz said...

wah ifa..nmpk sangat sedap..bole try nanti ni..

sarah mohamad said...

sedap nya eskem . dah lama tak pekene eskem ni.

tiefazatie said...

myra: hihi...sedap sis..haha..hentam je nie..

miza: hihi..sedap2..try la!

adeeya: haha...cam gaya hostel je u nie tau..haha

dni: hee..meh ah wat dni...

sarah: hihi..sdp wak!cpt beli n buat!hihi

tiefazatie said...

aisha: sedap sis..try la..hihi..

sori..komen sis masuk kt spam nie..pelik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...