Wednesday, March 9, 2011

bila hadiah tidak kunjung tiba...pihak penganjur terlupa kot?

update list lagi!hihi..ada tertinggal nie..=p

salam peeps!erm...ifa pun nak buat senarai hadiah2 yang masih belum ifa dapat juga boleh tak kawan2??even tak banyak mana pun..tapi ada tue lama ow..dari tahun lepas nie..haha..adoi la..ifa nie..ada buku kecik yang ifa catat setiap giveaway/kontest yang ifa menang..so kira cam ifa alert la...hihi..

btw ikut2 cara mamazharfan nie...mamazharfan dah buat..dan ada pun feedback dari pihak penganjur..ok pe kan2..ifa rasa..ok gak..bukan ada niat pape..sekadar mungkin penganjur boleh alert ke...ifa bukan apa..sebab ada tue..memang langsung xde feedback nie..haha..malu je ifa nak tanya2 banyak kali..terlampau la plak kan..orang tak mau layan..tak nak terhegeh2 plak...

ifa takde tujuan nak apa2 tau just nak share je cam mamazharfan nie..hee...mana tahu pihak penganjur perasan nie..cuma..nie hak ifa kot sebagai yang bertuah..ifa tak kisah pun hadiah tue tak mahal pun...dah tue rezeki ifa la kan2...isk apa ifa bebel nie..ok2...kesimpulannya...ifa takde niat apa2 pun..sekadar berkongsi...boleh kan2..hee...=)



januari 2011

8. mamaiqy - nie mamaiqy yang nak bagi hadiah tau..sebab jadi top pengkomen kat blog mamaiqy...dan memang ifa tau pun mamaiqy bz nie..pastu mamaiqy memang dah inform pun..so ifa tak kisah tau2...mamaiqy jangan marah lak ifa letak sini ek...ifa paham situasi mamaiqy..lagipun kteorg dekat je pun..cuma tak terjumpa kan sis kan2..hihi..sayang sis..hee...=)..- sudah diterima pada 10mei 2011..hee..

7. allien - cik allien ada je mintak balik details ifa..tapi ifa lupa la bila..so dah inform balik pun...tapi tak sampai2 nie..maybe die bz study pastu exam lagi..sebab memang ada die mention yang die bz nie..so ifa ok je la...hee...paham2..=)

disember 2010

6. aten - cik aten nie pun..ifa faham gak..student kan..bz study..ada agak cik aten inform tinggal komen nie..die agak bz nie..mula2 ingat nak jumpa je bila die balik tganu..tapi tak berkesempatan nie..so insyaallah nanti ye cik aten..ok je..=)

november 2010

5. sis daia - mula2..ifa ok je..pastu ifa ada je tinggal message kat blog sis daia..sebab cam nampak die ada update blog kan..mana tau terlupa ke bila dah bz2 kan..hihi..tapi xde feedback pun..so malas nk tanya2..so ifa biar je la..lagipun sis daia tak sihat sangat masa last ifa baca2 n3 die...tapi..alhamdullilah..semalam..tiba2 sis daia datang inform cakap dah pos guna pos ekspress nie..tq so much sis..- sudah diterima pada 9mac 2011..hee..

oktober 2010

4. scaftblingbling - erm...mula2 masa ifa tinggal message ckp tq n inform dah email details..ada je reply ok nie..tapi..ntah la..sebab last entry die memang pasal announce sape yang menang nie...huhu..lepas tue takde dah update2...ifa tinggal message tanya kat cbox je..pun takde feedback..tak tahu la ada masalah kot...tak tahu la pemenang lain dah dapat ke tidak nie hadiah dorang..tapi tengok fb..update je nie..bila ifa nak add tak boleh nie..aik..pelik2..erm..no komen..

september 2010

3. dania's bundle
- erm..yang nie..ifa lambat dapat tahu..sebab cuti raya lama kan..so agak lambat la ifa pergi mengaku nie..tapi ifa dah email n inform sis lynn nie..tapi ifa tak ingat dah ada feedback ke tidak..kalu email memang xde reply nie..pastu cam lama gak takde update nie blog tue..tapi ifa ada je tinggal komen nie..tapi baru2 nie ada dah update..dan entri pasal result tue dah tak wujud nie..huhu..takde rezeki kot..takpe la..tak pasti yang lain dapat ke tak hadiah..hee..

ogos 2010

2. sis sophie - ifa tak menang pun giveaway nie...tapi sis sophie ada inform nak bagi cenderahati pada semua orang yang join..tapi mungkin makan masa la..which mean lambat la..but maybe ifa rasa die terlupa sudah nie..bz nie bisnes kan..so its ok la..sebab tue die yang willing to gift kan..so its up to her la..hee..owh yang nie ifa tiada buat entri nie..hihi..just contact di fb ja nie..hihi..

1. sis oraida - ifa ada je jengah2 blog sis oraida...lama gak xde update nie..mungkin ada problem kot sape tahu..sebab masa ifa email details dulu..ada je sis oraida reply nie..mmg sis oraida minta masa nie..so ifa paham la..keje lagi..family lagi kan2...kebetulan ifa baru je buka lagi blog sis oraida semalam..alhamdullilah...ada nie entri bertarikh 12november2010..sis oraida ada explain nie..so ifa paham la..its ok..masing2 ada problem sendiri kan..so rilek je la..



nie je la kot hadiah2 yang ifa tak dapat lagi...bulan februari punya masih awal pun..so biasa la kalu ada yang tak sampai lagi kan..baru je announce kan2..pastu ifa nie bukan jenis asyik2 email tanya2 tau...ifa malu la..cam nak sangat2 je hadiah tue plak..=p

tapi kan..ifa pelik nie..haha..bila ifa serius2 buat entri nie kan..alih2 yang ada yang ifa tak dapat apa2 information dulu..semua ada nie buat entri...haha..pelik2...cam tau2 je ifa nak buat entri yaa..tapi takpe la..ifa buat gak..hihi..just for sharing kan2...tak salah bukan?

so nasib baik takde la banyak sangat yang lama bebenor tak pos2 hadiah ifa kan..kalu ada banyak..mau ifa merajuk tak mau join lagi..haha..sebab ifa join nie ikut mood tau..bukan suka2 je..bila mood tue datang..pergh..berabes..cuba kalu takde mood??satu pun ifa tak join..haha..btw...korang pun ada gak ke hadiah yang xdapat2 lagi macam ifa??papepun peeps chill2!

24 comments:

my shaizhar blog contest said...

tue la. org nak jadi penganjur dia org pun nak anjur juga,tapi....

saya pun senasib gak ni..
tapi kalau hadiah biasa2 malas la nak kecoh. (baik kan saya)

rasanya lebih baik kalau nak buat contest/lucky draw bagi je top up atau bank in duit lebih senang.

itu pendapat saya. apa pun sabarlah ye!

Myra Jay said...

Banyak gak Iefa tak dapat ek?? :)
Dari tahun lepas ha.. sama kes cam Miza Yusof kan.. Tunggu Miza wat entry plak ler:)
Sabar ye dik:)

zahidah dihaz said...

saya pun ada juga sis....tapi malas nak tanya lagi...


New Entry: Jodohku orang Sabah


Jom join contest mudah Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw
Closing date: 14 Mac 2011, 11.59pm

Mama Zharfan said...

emmm..moga2 dpt response lah lps ni..

~dYaHaHa~ said...

iefa, same la..yang scarfblingbling tu pon kite xde dapat adiah lagi...dosa kan diorg buat kita tertunggu? menciii...sabar jek la..

tiefazatie said...

shaizhar: nie la slh 1 sebab nape ifa xanjurkan pape ga or kontest..sbb xpenuh lg ilmu nie..haha..btw..xde income pun..sob2..

ye...ifa pun mls nk kecoh2..tp ble tgk lama bebenor..terfikir gak kan2...so buat la n3 nie...sekadar peringatan..ok gak kan2..

erm..btol2..senang bank in or topup sj..tp cm xde kenangan plak kan2..hee

ok je..tq yaa..

myra: hee..boleh la tahan sis..aah..yang tak tahan tue dari tahun lepas pun ada nie..haha..yang bulan 1 tue ifa ok je lagi..phm..bz kan awl tahun..hihi...ye ke..ok tgu miza lak..hihi..ok je sis..tq ye..

zahidah: ye ke..ifa pun bukan jenis tanya2 nie..so buat la n3 nie..hihi..

mz: hope so la sis..tq yaa..inspired me nie..=)

dyahaha: naa...sis pun tak dapat lagi ek..isk2..cian kte kan2...ntah..janji lain kan2..haha..malas btol nie..

Nana said...

ifa sbenarnya akk pon ada lg hadiah yg tak dapat2
lepas tu akk xpernah follow up ngan penganjur sebab malu hehe
ingt nk juga tanya nanti la
tu la selalu
asik nanti
nanti..

tiefazatie said...

nana: laa..ye ke..ifa pun jenis malu nie..tp ble tgk mamazharfan rilek je kontek2 dorang kan..ifa pun just tgl msg kt cbox je la..xde pun email..hihi..

Atsuko Ichirou said...

bnyk tu...
klu dapat kite kongsi nk??nk??hehee

tiefazatie said...

atsuko: haha..kongsi??

apik pehe said...

hehehe..meh kt apik sikit...sikittttt jer..hehe

tiefazatie said...

apik: apaka??haha

Tuan Penasihat said...

uiks banyaknya.
kalah dato siti ni.

tiefazatie said...

tuanpenasihat: hihi...xde makna nie..hihi..

sarah mohamad said...

banyak nye ifa join contest pastu bertuah lak tuu. teehee. tak apa lah ifa, aggap je tak ada rezeki.

munna said...

kak munna pun ada juga tak dpt hadiah... kemenangan yg pertama kali pula tu... org tu senyap je... kak munna pun buat tak tahu je lah... tapi klu mcm tiefazati yg selalu menang ni mmg patut tanya

CikLilyPutih said...

banyak jugak x dpt lagi ek..

mama_umar_maryam said...

janji mesti ditepatikan..tp tulah,bab menunggu adiah sampai tu yg agak xbest..tp penganjur yg in4m situasi die kire baik ;)

tiefazatie said...

sarah: isi masa lapang dear..cuba tuah kan..erm..ye la..nak wat cmne kan2..

munna: ye ke kak..cian akak kan..sbr je la..huhu..ifa nie segan kak...tp tgk mamazharfan ok je..ifa pun buat la n3 nie..heee..nk tanya2 malu..

ciklilyputih: erm..boleh la tahan kan..hee

zety: betol2..iya btol tue sis...itu pun..lepas ntah berapa bulan nie..haha...nasib ifa catat nie..hihi

:: Zanna :: said...

bagus2 tuk peringatan...kalau tak buat nnti terus lebur..huhu~~

Terkini : tengok sape yang kena

Amyna said...

Owhh... banyak nya hadiah untuk ifa yang tertangguh ehh... Akak tak da... hehehe!!

tiefazatie said...

zanna: ye kot sis..hee..ifa buat pun sbb mamazharfan ada buat dh nie..=)

amyna: hee..blh la tahan sis..alolo..xpe..MR.A boleh bagi lagi byk..hee

alinac lover said...

ifa selalu dpt hadiah kan~

tiefazatie said...

yong: xde la selalu..dah kurang dah..sbb tak bertuah sgt dh dear...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...