Wednesday, January 5, 2011

tiefazatie nie pengkomen sporting ke ikut suka hati ek??

salam peeps!alhamdullilah..syukur...nak tahu kenapa??mama iqy dengan baek hatinya...telah memilih ifa sebagai pengkomen sporting..haha..owh sangat tidak sangka...maklum la..sebab ramai tu kakak2 otai melepak kat blog mama iqy tau...jangan xtau..hihi...ifa nie bagai melukut di tepi gantang..sibuk2 juga situ okie..haha..ye la..best tue cara mama iqy bercerita nie..hihi..lagipun dah pernah jumpa mama iqy kan...biar pun sekejap je kan sis..hihi..pastu mama iqy ada tolong ifa juga tau..tq sis...=)

taa-daa..nie la die pemenang2 pilihan mama iqy..tahniah mamabalqis n mamatisya..memang gempak la both of u sis..hihi..bila mengkomen cam bercerita dalam telephone nie..hihi...seronok je baca nie...hihi..nak suka tengok ifa nie sorang yang cam tersesat nie...tengok la kategori anak dara..hihi...tq sis...malu ai...haha...sebab ifa nie komen ikut suka hati je nie...hihi..apa yang ifa terfikir..itu la yang ifa komen..hihi...papepun tq so much sis!sis nie memang sempoi je nie..=)

papepun..memang best dapat berkenalan dengan kakak2 yang baek hati nie..nak sebut nama sangat la ramai...kang ada plak komen bagitau nama tak termasuk..kakak2 tahu juga kan sape anda2 yang ifa cakap nie..hihi..tq so much sebab melayan ifa yang perangai macam kanak2 nie..hihi...moga tahun nie tahun bertuah untuk kita semua..amin...

psst..mama iqy..nanti roger2 je ek..hihi..mana tahu leh date plak dengan iqy sekali..miahaha..=)

p/s: my 2nd winning in january..ngeh2~

10 comments:

mama rifQy said...

Ok ok..leh ngedate ngan IFaaaaaa!! nanti akak roger2 ifa tauu!!

mama tisya said...

ifa bole trus dpt adiah by hand sambil2 beramah mesra...nanti kasi up gmbr ye dating2 korang

Miza Yusof said...

tahniah ifa :)

So Shy Lady said...

tahniah ifa!

@e_da said...

wahhh rezki ifa.. bertuah

Mama Zharfan said...

ifa memang sporting!!!

sukahaha said...

wuahh!!! tahniahlah yer hehe...

tiefazatie said...

mama iqy: haha..baek la!!!xpuas jumpe sis aritue tau..=)

mama tisya: insyaallah sis..hihi...nie la die org xde keje cri keje..haha

miza: tq darl..=)

soshylady: tq sis!

@e_da: aah..alhamdullilah..tq sis..=)

mz: haha..ifa nie ntah..xphm gak ngn diri sendiri sis..haha

sukahaha: hee...mekaseh...=)

SyUhAdA said...

thniah ifa..
dah kali ke-2 mng bln nie..
sme mcm syu..hee~

tiefazatie said...

syu: tq syu..hihihi..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...