Friday, January 28, 2011

mari ke pantai dan berposing maut!miahaha!

salam peeps!sebenarnya kan..masa ifa pergi kuantan haritue..sempat lagi kami singgah kat satu tempat nie..cantik sangat!kat are dungun,terengganu kalu tak sila la...hihi..ye la..bukan ada pun signboard nie bagitau pe nama die..tapi serius...cantik gle!indahnya ciptaan Yang Maha Esa..=)

memang lalu je pun sini nie tiap kali nak pergi kuantan sebenarnya..cuma kali nie baru dapat singgah..lagipun ada gak budak 2 orang tue kan..kazen ifa..ain dan adila..so singgah la jap..hihi..ifa tak tahu nak cerita apa nie..korang layan je la picture2 ifa yang comel dan tembam nie yaa..haha..maklum la..bukan selalu ifa interframe picture2 ifa tau..hihi..=p





okies..nie je la yang ada..sebab lepas tue hujan dengan lebatnya!haha..basah kuyup ok kami2 nie..haha..padan muka..dok suka sangat amik picture kan2..masa nie..ifa ada dengan my kazen ain dan adila..dan juga makdek yaa..hihi..kami singgah kuantan sehari..pastu balik melaka..anta budak 2 orang tue balik la..hihi..=)

12 comments:

Miza Yusof said...

photoshoot time. heheh :)
cantik lah. tepi laut. suka suka :)

aDieyZa said...

pic last tu sangat cantik babe!!!

N@di@ said...

bestnye ifa lepak pntai
nadia lama gile xlepak pntai ade pasir2 camtu
sbb kat kedah xde sgt pntai cam gitu huhuhuhu
bestnyeeee ^__^

Mama Zharfan said...

sieys cun!! i like :)

alinac lover said...

syok la yer

tiefazatie said...

miza: aah!haha..owh mmg cantik pantai nie miza..serius..

adieyza: owh..tq!hihi..senyum lebar tue..haha

nadia: hihi..mmg best nad!alolo..g ah langkawi..hihi

mz: tq sis..malu ai..=D

yong: pasti!hihi

Dr.Bola said...

best lepak pantai.. mcm mane nk buat tulisan kat pic tu.. cantik ..
http://hafizawang.blogspot.com

tiefazatie said...

dr.bola: mmg best sgt!hihi...eh..awk..tue tulisan ifa la..haha..ala buat guna batu pantai tue je..haha

Adyshariz said...

kemain lagi posing..hehe

tiefazatie said...

adyshariz: hihi..bese la sis..haha

~kuyam~ said...

kat pantai kemasik ke ni?
ke bukan?heee
tp pantai tu mmg cantik :)

tiefazatie said...

kuyam: eh bukan..pantai kemasik kat kemaman tue..nie kat dungun nie..hihi..tgu n3 lagi 1 baru kt kemasik tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...