Monday, January 17, 2011

surat kena buka lagi!ifa dapat watermark comel!

salam peeps!hee..ingat tak haritue ifa ada join giveaway sis nadia??evendowh ifa tak bertuah pun...tapi sis nadia memang baik hati...sebab sis nadia bagi saguhati pada semua yang join giveaway sis nadia tau..baekkan die..tq so much sis...=)

apa yang sis nadia bagi ek?jum tengok!btw sori sis..lambat ifa wat n3 nie...hee..tapi agak sentap dan sedih juga la..sebab sekali lagi surat ifa kena buka lagi nie!siut ja nie!ifa rasa betol la c posmen yang buat nie!nanti la...ifa usha sape yang pedajal ifa nie..tapi itu la..sekarang dah kurang bertuah..so tak banyak pun dapat hadiah dah...hihi..

see..nampak tak tue..buka ifa buka ok..
masa dapat tue memang dah terbuka!
pastu selamba je die tinggalkan kat rumah jiran ifa tau!
pastu jiran ifa nie terus bagi tau surat nie lepas posmen tue jalan..
so memang bukan jiran ifa la yang main koyak2 nie

nie la die hadiah yang sis nadia bagi..
ifa terus tanya sis nadia pe yang sis nadia bagi..
betol la sabun n detox foot patch nie..
nasib baik xde hilang kan..
agaknya c posmen tue xmo kan..

nampak tak?
sis nadia memang stapler dah bahagian yang digam tue..
tapi yang tak tahan tue...

boleh2 die koyak bahagian yang sebelah lagi?
sebab sis nadia tak stapler plak bahagian tue..
ye la..memang dah siap bergam kan..
cam siut kan orang yang koyakkan tue..
nampak sangat die nak tahu pe isi dalam nie kan2..
budu betol la!geram ifa tau!

sabar je la kan2..huhu..nak wat camne gak..sob2...nasib gak xde hilang kan2...ifa dah bagi dah my parent detox foot patch tue..ifa pun ada gak try..hihi..sabun tue je lum try2 nie..lupa ja nie..hihi..owh ya...sis nadia ada gak bagi free watermark kat ifa!sangat cumil!tq so much sis!tq sebab sudi layan je pe ifa mintak nie..ehem2..teddy yang ada kat watermark ifa tue teddy ifa tau...baru dapat tue..c ketot nama die..hihi..camne ifa dapat??nanti ifa cerita..cumil kan...=)

so nie je la yang ifa nak share dengan korang..hihi..macam2 plak mood cerita ifa nie...sedih..geram...bengang..happy..hihi..semua ada nie..complete!bertambah lagi koleksi watermark tiefazatie..yang bestnya..dua2 ada teddy kesayangan ifa..en.bebeh mesti suka kan..kalu tak..siap la en.bebeh...berani ah tak suka..=p

p/s: en.bebeh suka la watermark nie sis nadia..hihi..thanx!baru update nie ngan en.bebeh haritue..=)

20 comments:

tiefazatie said...

tq so much sis nadia..=)

deAnza-wAnda said...

beshnye... dapat adiah... yay!

Mama Zharfan said...

mine pun dh kena ifa--dress yg me dpt last week, memang dh koyak envelopenya, nasib baik dress tu tak kena curi..emmm

Miza Yusof said...

Posmen tu maybe dia jeles dengan ifa sebab ifa selalu dapat parcel. then one day keinginan nak tau melonjak dalam diri sebab dibukanya surat ifa. hehehe. jangan dicurinya sudah.

comel lah watermark ifa. suka :)

tiefazatie said...

deanza: aah..best2..hihi

mz: ye ke sis..huhu..nasib baik gak xilang kan sis..huhu..xsuka2..

miza: ntah la miza..ifa jarang dh dpt parcel nie..huhu..xselalu dah nie..erm..mslhnya ada yg kena curi kan2..huhu..sabar je la..

hihi..ye ke..tq..=)

tieha ismail said...

teddy bear tuh seakan-akan yg tieha punyer la...hikhik...syg sgt kat dye taw.....kuikuikui

Nadia arRumaisha said...

ohhh ifa, thanks sangat-sangat... terharu tau...sangat hargai...

tiefazatie said...

tieha: hihi..ye ke?jauh mari nie darl..labuan mari tau..hihi

nadia: hee..welcome2..sekadar menghargai sis..tq so much sis!

ardinihumaira said...

tu la.. posmen tak bertanggungjawab

ibuayahdamia said...

wahh.dapat hadiah yer..tahniah.

ala..kadang2 akak pun sama ..pernah dapat parcel yg dah buka...at least barang tu tak hilang ok lah kan..

Fuziani JSR said...

Ifa.... akak rasalah, baik ifa buat laporan hal ni sb kalau x... nanti esok2 dia buat lagi... org yg x amanah pd tanggungjawab ni kena ajar sikit... biar dia tahu hormat hak org lain...

Misz Mas. said...

ee..jahatnye sape yang bukak.msti dy jelez sbb x dapat..kan2?hehe :))

tiefazatie said...

dni: itu la..ifa rasa sah dh nie..huhu

ibudamia: aah sis..ye sis..nsb yg nie xilang tau..aritue ilang pun brg ifa sis..sob2..

fuziani: ifa dh report sis..mlshnya..ifa lak kne jd spy nie..ifa kne usha sape posmen yg ifa agak2 yg wat keje jahat nie..adeh..

misz mas: ntah la wak..ye kot..haha

SyUhAdA said...

nsib baik posmen tu x amik hadiah tu..
klau tak..huhu..

aah ifa..jom join GA nie..http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/ilyacraft-giveaway.html

icee-yah said...

comel..em..untung dpt watermark cute:)

tiefazatie said...

syu: itu la psl kan2..huhu..ok noted nt ada mood ifa join ek..hihi

icee: hee..tq..=)

mama_umar_maryam said...

alah cute sgtlah..dari dulu lg akak suke tgk teddy iefa nih ;)

papabear said...

biasanya yg deliver surat satu2 area tu posmen yg sama. so, ambil gambar sebagai bukti and buat official komplen kat pejabat pos. kalau dorang tak layan buat je report polis :P

caliph shuriken said...

waa.. sifat ingin tau posmen tu agak tggi, hukk...

tiefazatie said...

zety: hihi..ye ke sis?nie teddy baru nie sis..en.bebeh bagi..=)

papabear..ifa dh report kat pejabat pos..tp die ckp ada 4 ke 5 org posmen yg sllu bergilir nie..so ifa lak yg kne usha2 mana2 posmen yg ifa agak2 die buat la..hihi..ye ke leh wat report polis meh?

caliph: ye kot kan2...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...