Monday, January 24, 2011

gorgeous shawl, nice brooch and sweet shawl clip for tiefazatie!

salam peeps!okies..ifa nak update lagi nie hadiah2 yang ifa dapat awal bulan nie tau...maaf la..banyak sangat benda lain yang kena dibuat...so lambat la ifa update pasal hadiah2 yang dah sampai lama nie..huhu..maaf sangat2...lagipun ifa memang akan buat 1 entri untuk 1 hadiah yang ifa dapat..sebagai tanda penghargaan daripada ifa..nie je la yang mampu ifa buat..=)

okie..ingat tak ifa ada dapat 2 hadiah tau!saguhati dan juga lucky prize nie..ada ifa cerita nie..hihi..so..nak tau tak..ifa dapat shawl dan brooch daripada la bella tela..!!tq so much sis!so gorgeous shawl ini..lepas tue brooch pun comel..sama warna lagi dengan shawl nie..tq so much sis!

see..so sweet kan..siap dibalut elok2 tau..
tq so much!sincerely btol la sis nie..
ifa dapat juga rasa nie...=)

taa-daa...nie la die shawl dan brooch yang ifa dapat..
so nice kan2..sweet juga nie..
tq so much sis!lama dah tak dpt free shawl nie...hee..
free brooch dan juga shawl clip lagi la jarang2 dapat...hihi

zoom sikit business card la bella tela...hihihi..
nice kan..tq so much sis!
so sorry for the late entry yaa..
serius..tak sengaja..huhu...

8 comments:

Khumaera Ismail said...

haha..tie, open table.. ;)

Miza Yusof said...

cantik lah :)

Cik Tqah said...

peewit..beshnye dpt adiahh

PuanBee said...

betuah badan heee

mama_umar_maryam said...

rasenye mcm dah lame jugak adiah bellatella ni smpai kan ..nice wrapping kan..nmpk ikhlas ;)

Mama Zharfan said...

sgt comel :)
me dh click ifa punya HB utk ari ni :)

... said...

as salam...
wah! bertuahnya..
sedikti jeles ni ;D
tahniah sebab menang.usaha tangga kejayaan ;)


cerita dari pagi buta sampai ke pagi bukan buta

seni kad bunga dari kertas

tiefazatie said...

khumaera: alahai sis.pe la sgt smp nk open table..bkn menang ribu2.,.

miza: tq..hihi

ciktqah: hihi.best2..

puanbee: alhamdullilah.=)

zety: aah sis.hihi.ifa yg lambat nie..yup mg nice.hihi

mz: hihi.tq sis..tq sis..=)

...: wasalam..alahai..mana ada lah.bkn sllu.hihi..tq2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...