Wednesday, January 12, 2011

mi bandung di kuala terengganu!

salam peeps!ehem2..bila adik2 ada kat umah haritue kan..best tau!hihi..maklum la...mesti dieorg akan request macam2 punya la..hihi..so my mum pun akan masak la..hihi..kalu korang lak sama gak ke??hihihi..

so...kali nie my mum masak mi bandung plak!!hihi..best2...bese la..ada je jual rempah die kan..pastu my mum touch up la lagi bagi best!pergh...laku nie okie kat umah...konpem habis punya..hihi...

jum layan picture nie..btw...korang suka tak makan mi bandung ek?ifa suka!hihi..ada gak kedai cikgu sahak kat kg ifa..jasin,melaka..best tau mi bandung die dan juga kerang berapi...tapi..sekarang die dah tak buka kedai dah..sedih...tak dapat makan lagi...kalu tak..tiap kali balik kampung je..konpem pegi cari nak makan!hihi...

nie la die mi bandung itu..
best tak???hihi...tergoda??

zoom sikit dari tepi..miahaha..
bestnye...agak2..boleh tak nak request lagi..kekeke

btw..ifa suka amik picture..tapi ifa xsuka di amik picture..
haha..paham ka??sebab ifa tak fotogenik!haha...
kalu ifa amik picture sendiri ok la..en.bebeh yang cakap nie..hihi

13 comments:

Nazz@Purple said...

suke2..tp selalu beli kat kedai je..tap penah buat..

Mama Zharfan said...

ifa sweet ajer, ok jer kalau posing2 heheh

nak resepi boleh heheh

lea said...

sedapnya!
bikin ai terliur jerk

icee-yah said...

mmg mcm sedaplah...slurpp.

apak cikidong said...

saya suka meebandung muar!

nuriz said...

aiyooo sedapnye mee bandung huhu lapo

tiefazatie said...

nazz: hihi..ye ke??ifa suka lg yg my mum msk..=)

mz: haha..buruk la sis..haha..

blh aje..nt ifa tnye blik my mum ek sis..hihi

lea: hihi...jgn la mrh..hihi

ic: sedap3!hihi

apak: ifa pun!haha..kt kg ayah ifa tue..hihi

nuriz: hee..alolo..g beli sis..=)

RuSh D said...

wah,sedap nyer...

tiefazatie said...

rush d: mmg sedap...=)

cik.shabah said...

dear !kamu buat cik shabah lapar bahhh ;p

tiefazatie said...

cikshabah: hee...best kan sis..=)

N@di@ said...

ifa tgh2 malam masuk blog ifa ade lak mee bandung nih aiyakk tergugat iman hahahaha

tiefazatie said...

nadia: haha..ala..blog nad pun ada burger lg tue..tergoda ai...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...