Wednesday, January 26, 2011

jalan-jalan di taman tamadun islam!

salam peeps!hee..b4 this ifa cerita jalan2 kat pasar payang dan juga muzium negeri kan..so sekarang ifa nak cerita kiteorang jalan2 kat taman tamadun islam lak..hihi..tapi itu la..nak hujan kan masa tue..so tak masuk la kat tempat ada banyak replika masjid2 tue..just jalan2 kat masjid kristal je nie..nak naek cruise tue pun..kin takut ja nie..tak mau la kami nie..hihi

nie la mereka2 yang gle bergambar...hihi

nie plak ntah style pe my sis pegi amik nie..haha

nie baru la btol!haha..ntah pesal pegi duduk camnie..
xtau nak posing cam mana dah..hujan!
sebab lepas nie cepat2 gerak gi kat keta!hihi

ok la..nie je pun picture yang ada..hihi...lepas nie kami lepak mana ek??ada la..nt ifa cerita lgi tau2..=)..sebab lepas nie balik rumah je pun..tapi ada singgah 1 tempat lg..hihi..panjang plak cerita nie...hihi..k...see ya!

21 comments:

Miza Yusof said...

bestnya. cantik lah.

Mama Zharfan said...

lawa masjid tu..teringin gak dtg dtg sini one day :)

Diya Edhayaa said...

xpnah g ag kt cni...

icee-yah said...

cantekkan kalau buat photoshoot kat sini

tiefazatie said...

miza: mmg cantik..xjemu dtg nie..hihi

mz: aah sis..dtg la nt..hihi

diya: meh2 dtg meh..

icee: yup!for sure!hihi

nasri said...

wah2...masjid kristal..xpnah g sna pn..huu~ lawa wat photoshoot kt sna kn..

tiefazatie said...

nasri: hihi..meh ah dtg nie..aah..serius cantik!

shameel Iskandar said...

cantik masjid tu. dlu pernah singgah otw ke marang. abg sy dok marang dulu.

tiefazatie said...

shameel: aah..mmg cantik..wah..syukur la..pnah dtg dh ye bang..=)

SYaMiLa said...

kak sya tk snap byk gambar pun kat sana..sebab masa tu pergi pagi..panas sgt..pening pun ada...huhuhu..

skrg ni bila pergi kt rumah kakak kt kuala trg...langsung tak de mood dah nak pergi sane...he3...

tiefazatie said...

sya: ye ke..hihi..mmg tue sis..sbb xde pokok2 kan..so mmg panas nie..hihi..

laa..ifa nie tiap kali ada can..lari je ke sana nie..hihi..padahal bkn ad apa...sj je jln2..hihi..bosan nie..

caliph shuriken said...

lawa masjid tu ^^

latest en3: ~ 10 saat saja ~

tiefazatie said...

caliph: aah...hee..=)

Mat Pintu said...

jersi Malaysia tu yg penting...yeah


rockcintan.blogspot.com

tiefazatie said...

mat pintu: itu sdh pasti..hihi

Syed Hilmi Syed Yahya said...

gambar no 2 tu mcm cicikman ar pulak,,,hehe

tiefazatie said...

syed: haha..blh plak ah..hihi

kakyong said...

la nape gambor ke 2 tu camtu.. teleng pala nak nengok.. ekekekekk

ardinihumaira said...

comelkan masjid tu ;)

MamaYatie said...

harap2 sampai la kami kat sini next week, dah byk plan time balik ganu tp ader jer halangan..cian anak mama kempunan nak naik bas kayu tu ha

tiefazatie said...

kakyong: xtau la..adik ifa tue amik camtue..haha

dni: owh mmg sgt comel..=D

mamayatie: owh ye ke..baek2 ye sis..hihi..ok je tue..ada je bas kayu tue..warna pepel dah skrg sis..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...