Sunday, January 16, 2011

satu-satunya BE 2011 dah metered!kecewa...=(


http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!adoi la..penat dah ifa buat entri metered earning je nie..sob2..sedih tul tahun nie..sebab kan...satu2 nya BE ifa untuk tahun nie dah metered dah pun..huhu..so nie iklan yang ke-20 la metered nie..iklan maxis Q3 nokia N8 nie..aritue baru je c nokia metered kan..ala yang berturut2 tiap2 hari nie..sob3..ifa dah xde BE langsung nie..erm..tue la..dah tak menarik dah blog nie..sob2..

huhu...nie la die..sedih gle nie..ye la..BE xde dah weh...seminggu dah nie camnie..sob2...tapi syukur alhamdullilah..earning kali nie ifa dapat la rm10.59 nie..lebih la sikit daripada rm10 target untuk 1 BE kan..sob2..adoi la..ifa xtau nak cerita apa nie..erm..maybe sebab trafik dah teruk kot..kan2..erm..sabar je la..bukan rezeki la tue...ifa malas dah nak berkata2 untuk en.nuffnang..kalu nak bagi...bagi la..tak nak sudah..

erm nie la die trafik yang teruk...ntah ifa rasa cam tak ramai pun yang on9 sekarang nie..maybe semua dah busy kan..ye la..masing2 ada life masing2 kan2..pastu ifa minggu nie lepak kuantan jap kan..lagi la teruk trafik..haha..bawah 100!!adoi la..punya bidak nie...nda pa la..janji ada gak orang yang datang usha2 blog ifa kan2..hihi..thanx a lot tau!..hee..=)

erm...so en.nuffnang...sila cari pengiklan baru untuk semua bahagian iklan yaa...ifa mau BE baru nie..sebab jeles tengok orang lain ada banyak gle BE baru nie..ifa nak gak..okie la semua ini hanya la luahan perasaan dan catatan peribadi ifa yaa..tiada kaitan dengan sape2 pun...

p/s: ifa xde mood nak cerita pasal nuffnang nie..erm..

19 comments:

Wanie Anina said...

tak mao sedih ye ifa.. nanti kalau ad rezeki dapat BE lagi :)
wanie tak pernah dapat BE..still happy :)

Zairie Husin said...

xpe ifa. nanti BE datang lagi.. hehe

Mama Zharfan said...

my BE pun dh ME gak seketul--jap lg me publish entry...emm..sgt tak masyukk thn ni :(

Mama Zharfan said...

tak pe,ifa cash out ujung bln ni, kot2 lps tu dpt byk BE baru kan..

gaung said...

wah rm10 1 mingguu..bertuah badan. kami ni xpernah dapat BE or ME pom..rupenyer pom xpernah tgk lagi..kuno jugak kami ni

nub said...

aku baru ada 25 sen. haha

tiefazatie said...

wanie: ye la..haha..adoi la..bkn apa..pemangkin nie..hihi

zairie: ye la kot kan2..erm

mz: ye ke sis..erm..aah..xbest nie..insyaallah..nt ifa cashout la..sob2..

gaung: mana ada la..lebih 1 minggu tue..18hari tau..baru dpt rm10..haha..ala..xpe la..nt2 awk lak..

tiefazatie said...

nub: ala..kalu awk dh cashout ok pe tue..hihi

Miza Yusof said...

miza pulak BE baru untuk tahun 2011 non ado. sedih jugak. malas dah nak ngomel pasal Nuffnang. hehehe :)

tiefazatie said...

miza: ala..xpe..BE lama miza ada lg..ifa xde dh nie..huhu..sob2..=(

... said...

as salam..
huhu..jangan sedih2 :)
Nub.tu ok lagi tahun ni,haha..kawe langsung tak dapat apa2. terbuang en. nuff.haha

tiefazatie said...

..: wasalam..hihi..ye wak eh..=D

Pink Pearl Lady said...

ok laa tu,ppl ada BEpun tak banyak mana pun.....

Berto said...

manyakk nye BE die..nak sikit

tiefazatie said...

ppl: x ok la..dh xde BE nie...huhu

berto: xde maknanya..nie dh ME la..xde dh BE la..adeh..

ibu_BatRiSya @wardah said...

alaa..xpela..nanti2 mesti dpt baru...

tiefazatie said...

ibubatrisya: ye la sis..sob2..=(

gnesop.com said...

traffic sop pun agak kurang..
masing2 sibuk awal tahun.. dan budak2 dah sekolah..
sebelum ni cikgu cuti.. selalu online kot.. huhuhu

tiefazatie said...

sop: btol2..ifa pun sokong bro..agaknya la kan2..erm..sbr je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...