Saturday, January 8, 2011

omg!metered lagi!adeh..nie yang ke-19 dah nie..nokia plak..

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps..alahai..huhu..baru je suka2...dah metered lagi nie weh...huhu..waaa...argh..berderet kan 4 hari nie..waaa..sedih gle..sob2...maxis...olay...waa..dan sekarang nie iklan yang ke-19 metered okie...iaitu nokia application workshop..huhu..kan ifa dah cakap..mesti punya metered nie..sedih nya...en.nuffnang..ifa tak kira...nak gak BE baru lagi...kesian gle blog ifa nie...huhu...

sedihnya..adeh...metered lagi!isk2...tue la..lama dah die tak keluar kan..huhu..last2 c ular hijau nie metered juga...sob2..yang tak bestnye..tak sampai pun target rm10 nie..huhu..ifa just dapat rm7.83 sahaja...huhu..takpe la..nie je rezeki kali nie kan2..syukur alhamdulllilah...better than nothing kan2..mana tahu lepas nie banyak lagi BE en.nuffnang nak bagi kan2...cakap betol..haha..

nasib baik la..semalam dapat dah 1st BE untuk tahun 2011 nie..so..boleh la gak kan2...huhu..sebab sekarang..memang ngam2 je BE yang ifa ada nie..huhu..1 kat bahagian LB dan 1 kat bahagian LR..erm..en.nuffnang tak mau bagi 1 lagi kat bahagian SS ke??hihi..bagi la..ifa tak pernah dapat lagi tue situ tau...hihi...meh2..cepat2 pilih2...haha...=p

trafik ifa naik la sikit..haha..agaknya sebab hari2 ada je cerita pasal nuffnang nie kan2..ntah kenapa nie..1st time jadi camnie..huhu..hari2 metered nie..sob2..sabar je la..nak ganti baru kot..padahal baru ganti 1 je nie..isk2..orang lain dah banyak dah nie..takpe2..sabar..mana tahu iklan2 yang ifa dapat nanti masyuk punya ka??tahan lama ka??sape tahu kan2..itu semua rezeki masing2..hee..=)..walaupun segan tayang trafik yang ciput nie..tapi..biar la...haha..tq so much pada kawan2 yang rajin datang ke blog ifa nie yaa...

star untuk bahagian LR nie still full la..cam biasa..hihi...so en.nuffnang...sila cari pengiklan baru untuk semua bahagian iklan yaa...ifa mau BE baru nie..lala...sebab jeles tengok orang lain ada banyak gle BE baru nie..ifa nak gak..haha..pastu kan BE ifa tue cukup2 makan ja nie..isk2..nak banyak gak..haha..okie la semua ini hanya la luahan perasaan dan catatan peribadi ifa yaa..tiada kaitan dengan sape2 pun...hihi...=)

p/s: ifa nak gak BE baru tau pakcik nuff!miahaha..=p

16 comments:

Mama Zharfan said...

tak per, nanti dpt lg BE baru tu..Insya Allah...anyway
ujung bln ni bolehlah ifa cash out ;)

zuhanismohamed said...

OMG.sama lah sy pun semua dah jadi ME..sedih T_T

nasri said...

best tgok orgnyer BE.. kte nyer 2 hengget pn susah..huhu!

visit me: Nasri

tiefazatie said...

mz: ye sis..insyaallah kan..tgl 2 ketul je BE ifa sis..haha..

aah..insyaallah..blh la cashout buat kali ke-3 ujg bln nie..=)

zuhanis: itu la psl..huhuhu..xpe la..sbr2..

nasri: hee..ala..usaha2..=)

Sunah Mohammad said...

huhu..ok r tu, kita tak dapat BE pon..ME satu jek tu pon tak jalan..sob3..

Pink Pearl Lady said...

okla tu,byk dari ppl nie ....

yad'z said...

soal nuffnag tarak masok campor tolak bahagi... hahhaha

dark r0se said...

bestnyer!;P congrats dear~:)

Cik Yana said...

Pehh~
sume orang dah dapat BE,,
cik Yana tak dapat2 agy,,
uwaaa~

caliph shuriken said...

waa.. tggi2 semua yg kaler ijau tu, hikk...

tiefazatie said...

sunah: alolo2...xpe..usaha2..=)

ppl: ala sis..abes dh nie..haha..tgl 2 je nie..sob2..

yadz: haha...blh plak..

darkrose: hihi..thanx..=)

cikyana: ala..mana ada la..dpt 1 je nie..sob2..nie kan ME dh nie..

SyUhAdA said...

tggi ar tu trafik ifa..
syu nye lg ciput..
huhu~

mama_umar_maryam said...

hehe iefa , mcm hari2 ade je yg metered ye..phm2 rase tensen itu..sabo ye sis,kot2 esok tmbh 1 lg ;)

tiefazatie said...

caliph: haha..mana ada la..haha

syu: haha..xde la..mana ada..malas nie..haha

zety: tue la sis..huhu..cian kan..insyaallah sis..tq..=)

aizatjohar said...

chayokk2 sis...rezeki tetap ada.berusaha lg wokeh =)

tiefazatie said...

aizat: tq wak...insyaallah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...