Monday, January 31, 2011

entri ifa bertuah yang last untuk bulan januari nie..=)

salam peeps!wah...alhamdullilah...kalau dah rezeki..tak kemana kan2..tq so much free-iklan2u...sebab menganjurkan kontest teka duit syiling nie..tapi result die kat sini lak kan2..wah..banyak blog awak nie..=)


nie la die senarai yang bertuah itu yaa...ramai juga kawan2 yang selalu join kontest n giveaway yang menang nie..tahniah pada semua tau!sis has..mizayusof..sis myra..sis nana...cute mum yang sangat bertuah bulan nie!pergh..memang bertuah betol cute mum nie..berpuluh2 weh die menang bulan nie!best betol..mesti ada hadiah sampai hari2 kan sis..tahniah!=)

tapi yang tak best tue...ifa mana ada banner..huhu..tak dapat la..nak bagi nie..huhu..papepun..tq so much tau!

p/s: my 13th winning in january..ngeh2~

3 comments:

tiefazatie said...

tq wak..=)

Tuan-Belog said...

hehe...tahniah la yerk...dh rezeki namanya...xpe klu xde banner sy print screen je nnt blog awk ni...

tiefazatie said...

tuanbelog: hee..owh..camtue..tq wak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...