Sunday, January 16, 2011

lepak kuantan 1 malam!hihi..=)


salam peeps!so sorry tau..sebab petang jumaat tue tetibe je makdek ajak teman die balik kuantan..umah mak munah aka mak long ifa la..hihi..so hentam je la..kemas2 baju petang tue terus gerak tau..ala..semalam je tido sana..sebab semalam sabtu malam ifa dah balik rumah ifa pun..kan hari nie makdek keje..hihi..bukan apa..makdek nanti bulan 2 busy..so nanti die tak leh balik kuantan..so tue balik jap kan2..hee..



owh ya..pastu malam tue ingat nak tengok movie..tapi makdek tak suka tengok movie melayu la plak kat cinema..melepas ifa nak tengok movie khurafat tau..sebab alang2 dah pegi lepak berjaya megamall kuantan malam tue..saja je..sebab nak anta my kazen, kak didie dan anak2 die balik rumah..so ifa dapat belikan my mum novel je la kat popular..sambar 3biji tue!hihi...sekarang layan kakinovel je nie..haha..sebab best!


pastu esoknya b4 balik...kami pergi lepak ecmall kuantan plak jap..hihi..ifa dapat la beli tshirt 3helai rm50 kat brands outlet...haha..nak beli kat f.o.s kecik sangat size baju die..bese la..ifa kan cumil sangat...haha..even design pun cumil2 nie..tapi nak wat camne gak...hihi..last2 beli kat brands outlet gak...hihi..simple+smart je la design yang ifa pilih..nanti la..belum transfer nie..haha..tapi kaler tetap pink and purple nie..masalah betol mata ku nie..haha..owh yaa..pastu beli donut bigapple sedozen ye..12biji la kan2..haha..untuk adik2 n my parent kat rumah...tue je la..haha..xsempat pun nak shopping papepun la..tshirt tue pun..main amik je..haha..saiz ok je tue..xtry pun..haha..

lepas tue kami pun balik rumah mak munah balik..makan nasi jap..pastu kemas2..gerak balik ye..gerak pun dalam kul6petang dah nie..sampai rumah kat KT nie dah kul910malam...standard la tue..3jam lebih sikit...hihi..ifa lepak2..mandi..makan donut...baca novel...pastu baru la on9 jap..reply blogwalking dan buat n3 nie!yeay!siap!haha...tue la die aktiviti ifa ye kawan2..picture2 nanti la..picture baju je la..haha..ifa xde la..hihi..=p

p/s: tq to en.google for the pictures!
bukan ifa amik la picture2 nie..haha..=p

5 comments:

HanaBella said...

Amboi..seronok jln kt Kuantan. Datang Kuantan xbgtau org Kuantan pun.. ^_^

Mat Ganu said...

ade kenangan manis kat sini...heehhee

sukahaha said...

kat tepi air tu macam penah nampak jer hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

Mama Zharfan said...

heeh ingatkan pic tu ifa yg amik :)
mana pic bj ifa? me pun suka beli bj kaler pink ajer, tak pun merah hehhe sensor kaler2 tu ajer time nak shopping :)

tiefazatie said...

hana: ala sis..xsempat pun..bkn lama pun nie..hihi..lain kali la ye...sori..hee

mat ganu: ceh..g dating la tue..=p

sukahaha: nie lg sorg..dok dating sana ek?haha

mz: haha..xde la sis..xsempat pun..hihi..owh pic baju lum transfer la sis..nt ek..itu la sis..mata ifa nie nmpk pink..pastu purple..pastu putih..tue je la..ada ifa amik kaler kelabu..pastu letak balik..sbb tulisan die tue ada kaler kuning..hijau...oren..isk..xsuka2..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...