Wednesday, January 26, 2011

ifa dapat produk kecantikan plak tau!

salam peeps!hee..korang ingat tak haritue..dni ada bagi ramai follower2 die hadiah???ifa pun antara yang dapat la sebenarnya...hihi..ye la..sampai dah nie kat umah ifa haritue...dah amik picture pun..sekali..hilang plak picture nie..huuhu...

so bila banyak benda lain kena wat..dah tertangguh nie...so sori dni ya...nie ifa wat dah nie...hihi..tq so much darl!makin cumil la ifa nie...hihi..owh perasan...btw..dni nie..memang pengedar avon yang berjaya btol la!dan juga businesswoman nie..jangan tak tahu..hihi..gewd luck darl!

nie la die hadiah yang dni bagi yaa..
sample anew white dan juga sample perfume outspoken..
wangi la dni bau perfume outspoken tue..
patut la dni suka kan2..hihi
tapi ifa suka lagi bau strawberry ifa..
tak leh nak tukar nie..hihi..=)

8 comments:

fathiah said...

wahh... nk cantek jugak. heee

kakchik@ella said...

amboi best nya dia dpt 'free gift'. hihi ...

Cheqna said...

Memang bertuah lah adik ni..lebih2 tu hantar kat sini ye..hehe

:-)

nadia ar-rumaisha said...

sis pun dapat dear....bagus dni ni...moga semakin murah rezeki dia.... btw sis mmg gune perfume outspoken, besh....

mama_umar_maryam said...

ish3..best btol n3 bertalu2 dpt adiah contest manjang ;)

Amy Syaquena said...

wah bestnya..tahniah dik..

Mama Zharfan said...

congrats yer :)

tiefazatie said...

fathiah: haha..ada2 je la..

kakchik: hihi..mmg best sis..

cheqna: ala...xde la selalu sis..hihi...xde lebih nie..xcukup..ahha

nadia: wah..best kan sis..hihi..aah..moga murah rezeki dni nie..owh ya ka..mmg awesome pun bau die..hihi

zety: haha..sis perasan ek?ala..nie ifa yg lambat update sis..lama dh dpt nie..sbb bz aritue kan jalan2..hihi

amy: hee..tq sis..

mz: tq sis!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...