Thursday, January 20, 2011

part 2: birthday party for ayah and ajie!

salam peeps!hehe..nie la die sambungan daripada part 1 semalam tau2...hih..biasa la..pe lagi..makanan!haha..family kami kan happening dan ramai..so makanan paling senang nak beli ialah kfc!hihi..bukan selalu dapat nie weh...sebab my dad xsuka kami beli2 fast food nie..so tunggu je la besday sape2 nie..kalu teringin makan ramai2 la..kalu tak beli la ko sendiri makan kat kedai!haha..

kami biasanya akan beli bucket yang 15ketol tue..hihi..maklum la..total kami je dah 9 orang nie..ifa ye la makan 1 ketul je nie..siap pilih kepak je nie..haha..adik2 ifa mana boleh..konpem ada nak makan 2ketul juga!haha..cam c faeq tue..miahaha..masa nie my dad redha je la kami beli kfc nie..haha..btw my mum still ok je makan kfc nie..haha..my mum juga yang suggest bagus beli kfc dari mcd or pizza nie..sebab puas hati makan ayam...haha..

so jum kita usha picture2 yang ifa sempat snap..haha..ye la..semua dah kebuluran tengok makanan nie..maaf ye..picture kek yang dipotong takde ifa amik..takde masa okie..semua dah serbu nak makan kfc lak..ifa kena pilih cepat2..kang tak dapat kepak nie..haha..=p

kami beli semua spicy nie!
baru best kan2..hihi
rangup+sedap!

wedges dan cheese wedges!

mashed potato yang ada..

coleslaw plak...hihi
aziema nie kena paksa jadi model pegang makanan!

lastly..makanan ifa!hihihi..
harus la kepak ayam ye...
pastu mashed potato..coleslaw..cili sos!
mesti amik camnie..
sebab adik2 ifa cepat je makan pastu tambah..
ifa nie terkedek2 makan..nanti xdapat dah..haha

ye kan..takde plak ifa amik picture2 kami makan..haha..nampak sangat kebuluran nie..haha..lagipun..mau ifa kena sepuk nanti duk sibuk amik picture dorang..haha..papepun ok pe ada gak picture makanan!hihi..last but not least..love u..ayah..mak...adik2...=)

14 comments:

Miza Yusof said...

meriahnya. miza pun dah lama tak makan KFC. hehe :)

samalah kita kita fa. kalau ada makan-makan miza mesti sibuk nak tangkap gambar. last-last kita tak dapat makan. hehehe

Mama Zharfan said...

nampak sgt yummy!!! nasib baiak ada KFC halal kat UK--so me tak rindu sgt lah hehehe

tiefazatie said...

miza: hii..mmg..dh adik pun ramai kan2...hihi...

owh mmg miza..ifa bukan ingat makan..ingat amik picture dulu..haha..

mz: mmg sis!best2!hihii..tue la psl..dpt gak sis mkn kfc kan2..hihi

Ijah EmoTemo said...

wahh best nya! ijah pun dh lama xmakan kfc. sekali makan , mmg syok!

She's retarded said...

sedapnya kfc. mintak sikit boleh?

Azie Azra said...

kfc cni tde wedges and coslow

tiefazatie said...

ijah: hihi..best kan2..mmg xleh mks sllu..nt xde feel..hihi

she's: meh amik nie..hihi

azie: aik..awk duk mana ek?

KELI OH KELI said...

oh KFC...laparnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

mama_umar_maryam said...

huk3..akak sedey..sbb konon tgh diet kfc,;p

tiefazatie said...

keli: hihi..sbr2..g beli cpt!

zety: alolo..sis...sbr la..hihi

alinac lover said...

ala suka! nak juga.nyum2

tiefazatie said...

yong: hihi...amik la..hihi

ardinihumaira said...

nyum3.. cedapnye :D

tiefazatie said...

dni: aah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...