Friday, January 7, 2011

yeay!1st buffered earning untuk tahun 2011!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!alhamdullilah...selepas berturut-turut buffered earning ifa menjadi metered kan2...maxis...olay...pastu kan kelmarin...en.nuffnang dengan baik hatinya bagi semula buffered earning di bahagian LB tau!yeay2!alhamdullillah...syukur...buffered earning pertama untuk tahun 2011 yaa kawan2..biar la lambat dapat pun..haha..asal ada gak kan2..hihi..ifa bagitau lambat sebab dah berturut-turut asyik ada je iklan buffered earning yang metered kan..so rilek la dulu...hihi..ye la...last ifa dapat buffered earning pada 14 december2010 tau!lama tue kan2..huu..

nie la die..BE ifa yang ke-21 iaitu Maxis Q3 Nokia N8 nie...hihi...suka2..sebab baru je kan BE Maxis Q3 ifa metered..nie ifa dapat balik nie..alhamdullilah....syukur..tak sangka plak...baru je ifa nampak die joget2..sekali terus jadi BE nie...suka2..hihi...btw earning permulaan hanya la rm0.79 sen sahaja nie..moga ia akan masyuk seperti BE Maxis yang sebelum nie..insyaallah..lama nie tunggu nak BE baru tahu...hihi..b4 dapat BE baru nie ifa baru je update akaun nuffnang ifa..sebab geram kan lama takde BE baru..nie terus dapat nie...hihi..=)

hihi...nie la die trafik ifa masa dapat BE baru tue..sebenarnya..masa nie iklan Olay pun metered nie..tapi ifa seperate nie entri..hihi...sebab dah biasa kan2..tapi itu la..trafik ifa tak maintain lagi nie..haha..luar biasa nie..ntah kenapa la c ifa nie..malas nie..haha...banyak lagi giveaway dan kontest yang ifa belum join tau...best je tengok mamazharfan dan sis nana hari2 nie join..isk2..hebat2..ifa nie ikut mood..tue yang sampai ada lagi yang terlepas nie..hee..papepun..terima kasih yaa kawan2 sebab sudi datang blog ifa nie...=)

okie la..nie je kot coretan kali nie..isk2..takde idea nie..haha..hentam ja nie tulis..lala..kepada en.nuff yang disayangi dan dikasihi..meh la bagi lagi BE baru ye..pasti ifa buat lagi entri gempak2!haha..kepada kawan2 ifa yang cumil2 nie..jangan la jemu datang tengok ifa nie..=)

p/s: my 1st buffered earning for 2011..ngeh2~

12 comments:

mama tisya said...

hah aritu ifa sedih2 kn akak dh ckp pasti be br akan muncul..tup2 dh update..best je bila ME je lps tu ada ganti BE br...

Miza Yusof said...

wow. tahniah ifa. miza tak dapat lagi :( sangat jeles. hehehe

Mama Zharfan said...

congrats ifa :) rezeki tu :)

Fariq said...

tahniah2,, BE saya pon byk dah metered.. huhu..

Menjaga Hati Dalam Berblogging

Angelika said...

best nye best nyerrr ! hehe

beaty said...

mcm mana nak maintain traffic...dlm mimpi jer dpt traffic mc ifa ni

tiefazatie said...

mamatisya: hihi..itu la sis..hari2 nie pasal nuffnang je nie..huhu..tgu la esok..ada lg ME nie..waaa...

miza: haha...ala miza..xp..nt dpt la..hihi

mz: tq sis..aah..alhamdullilah..=)

fariq; tq2..aah...sbb tahun baru dh kot..hee

angelika: aah!!hihihi

beaty: ala sis..ifa pun xmaintain nie...hihi..xpe...nt2 dpt jg tue..hihi

kakyong said...

tahniah Ifa...
kakyong pun byk dah ME...
belum dpt BE baru lagi.. ;)

tiefazatie said...

kakyong: tq sis..hihi..aah..if apun nie ME lg nie..tgl 2 je nie...xpe sis..nt ada tue baru kan2..=)

mama_umar_maryam said...

haa seee...berkat sabar,hehehe..eh,watermark iefa yg bear tu kan mcm elok je terduduk atas graph ijau visitor tuh ;p

deCrewz said...

Seronoknya tengok org dpt BE, jai punya xdpt2 lagi.. Skrg ada 1 je.. :(

tiefazatie said...

zety:hihi..ye sis..alhamdullilah..eh..ye ke??haha..sis nie nampak je ek..ifa pun xperasan nie..haha..

decrewz: hee..alahai..ifa pun tgl 2 je awk eh...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...