Tuesday, December 14, 2010

nokia lagi!BE ke-20 peeps!tq nuffnang!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!akhamdullilah..syukur..selepas en.nuffnang menjadi gle nie kelmarin..sebab 1 BE ifa pun xde bertambah earning nie..gle kot..padahal seharian keluar je nie...geram ifa tau!ifa tak paham la..selalu sangat nuffnang camnie...abes la rugi ifa..haha..tak bertambah pun earning even ada je BE keluar..adeh...haritue berhari-hari tau..nie nasib harinie dah update..tapi..macam die xkira pun tau yang kelmarin punya...huhu..sebab beberapa BE je yang tambah earning...nilai pun sikit je nie..beberapa sen je..ntah pape nie..opss...sori..membebel plak ifa nie..haha...

owh ya...lupa plak..ifa nak bagitau nie..en.nuffnang bagi ifa BE baru nie!hihi..selepas ifa dapat nokia speedway nie...en.nuffnang murah hati nie bagi lagi Nokia Application Workshop plak!ini BE ifa yang ke-20 nie kawan2..alhamdullilah..syukur...hihi..itu pun selepas 2hari okie die joget2..baru la confirm ifa punya nie!haha..suka2..sebab ular hijau itu sangat la cumil!hihi..btw...nilai permulaan xde la banyak mana pun...56sen sahaja..xpe la..ok gak kan2..hihi..bila la nak dapat earning masyuk macam mamazharfan ek?kejap2 je dah ME nie..isk2..tak merasa pun dapat earning banyak2 nie..hihi..pastu nie BE kat bahagian LR lagi..haha..adoi la..bila la bahagian lain nak dapat nie macam mizayusof??tak menarik ke posisi iklan ifa nie ek..isk2..kena tukar nie..haha..

haa...sila la tengok trafik ifa yang luar biasa dasat nie..haha...adoi la..makin jatuh..tapi maintain atas 300 juga la..alhamdullilah..tapi...ifa pelik la...bila trafik ngah menjunam nie la en.nuff baik hati bagi BE baru!haha..lucu nie..ntah pape...nie sebab ifa malas juga nie..haha...adoi la..banyak gle entri tak buat lagi tau...hihi..xpe2..ifa usaha2..isk2..otak beku la..adeh..cian kan..huhu...papepun..tq yaa kawan2..sebab sudi datang jenguk blog pink ifa nie..hihi..=)

okie la..nie je kot coretan kali nie..isk2..takde idea nie..haha..hentam ja nie tulis..lala..kepada en.nuff yang disayangi dan dikasihi..meh la bagi lagi BE baru ye..pasti ifa buat lagi entri gempak2!haha..kepada kawan2 ifa yang cumil2 nie..jangan la jemu datang tengok ifa nie..even idea ifa dah beku nie..hihi..mekaseh ye kawan2..=)

p/s: cumil kan watermark ifa..gete nie..haha..ngeh2~

18 comments:

Miza Yusof said...

tahniah lalink. impianmu menjadia kenyataan. BE nokia ular hijau :D

mama tisya said...

dpt be br lg..jeles2

Miza Yusof said...

ifa, menarik lah blog ifa. ifa dah pasang dekat semua tempat dah. ifa, miza nampak digi ni. tk lama lagi encik digi plak. hehe. tahniah yunk :)

Mama Zharfan said...

congrats ifa! me as usual, nuff kedekut, so yilek lah apa2 BE baru ni...

Myaby said...

hai hai

hihihihih.

NeidIyra said...

tahniah yep ifa dpt b.e yg ke 20 tuh :)

Cik Tom said...

eh kita sama la ifa..trafik makin merundum..xtau nape..tp mls nk pkir..otak beku xde idea lg..just buat n3 jwb soalan dr kawan2 je la skang..mood dah ke laut..kl pkir2 rs nak rehat dr dunia blog je..

aZLiNa aZiZ said...

Tahniah ifa. Moga murah rezeki. :p

Eh2, dah mula guna watermark comel tu ea. Hahaha. kan comel macam tu. *tetiba rasa nak jugak watermark macam tu. hehehehe

tiefazatie said...

miza yusof: haha..tq lalinkku..xpe..nt kamu plak ye..ke dah dpt gak?ngeh2...hihi

haha..mana ada menarik miza oi...haha..ye ke..xpenah pun dpt digi nie miza..T_T..kesian kan..huhu

mamatisya: haha..lawak la sis..hihi..xpe nt sis plak ye..

mz: tq sis!xpe sis..biarpun BE sis sikit..tp earning...pergh mantap gle!jeles ifa!haha

myaby: haha..hye2..=]

ned: tq wak..=]

ciktom: itu la psl ciktom..ifa pun xtau nape nie..isk2..pe ntah ifa post2 nie pun xtau..hentam ja nie..huhu

azlina: tq sis..amin..moga2..hihi..

haha..aah..cumil kan..hihi..owh sila tnya kak sya ek..hihi..=)

eT said...

huh...byk tu sampai 20BE...
bersyukur la dear...me xder BE pong...huhu

tiefazatie said...

eT: ye sis...mmg bersyukur pun..tp nie dh tgl 7 je BE tue sis..byk dh ME tue..jgn slh phm ye...BE yg ke-20..bukan ada 20 BE skrg..hihi..ala..xpe nt sis lak ye..

Miss Moon said...

wah masyukkkkk

tie ...akak blog hopping dari blog elyies ...nak tanya cam na tie wat cursor mouse ada icon nama tie

ayah,ummi, farish said...

Besnter ader BE..maya x der pun..Aper2 pun Tahniah

tiefazatie said...

miss moon: haha..xjuga sis..owh..itu nadia yg bagi sis..cuba sis pegi blog nadia ek..nadia1589.blogspot kalu xslh..ada tue die ajar nie..=)

maya: hee..tq sis..xpe..nt2 sis lak ye..=)

ibuayahdamia said...

best best...BE masyukkkk!!!

tiefazatie said...

ibuayahdamia: moga2 la sis..hihi..=)

ann said...

Tahniah dik ifa..
Be tu selalu mcm tu ker, ia kelihatan kat blog, tapi tak masuk dlm akaun nuff yer. Mokcik tny psl selalu jgak nmpk BE tp memang tak pernah dpt Buffered Earning.. sampai mokcik wat entri pasal ruper BE ni camaner.. tp jawapan tidak kena sasaran

tiefazatie said...

ann: tq sis..aah..xtau la nape nie..huhu...kdg2 sbb server down kot..huhu..

owh...itu iklan cpc sis..yg kejap ada..kejap xde ek?...camnie la..try sis baca tips ifa ye..cari kat label..mana tahu blh membantu..dan anta gak tiket pada nuff...psl nape xdpt BE lagi ye sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...