Tuesday, December 7, 2010

GIVEAWAY GIFT from CAMERON (G.G.C)



hye peeps!
ifa nak join giveaway gift from cameron by lisa nie..

lisa mintak ifa suggest kan tempat percutian yang menarik juga..tapi dalam malaysia je kan...erm..ifa cadangkan pulau langkawi!hihi..kenapa..sebab ifa dah pergi lagi haritue dan ia sangat best!hihi..ada ifa buat entri berpart2 nie..hihi..jum ifa cerita sikit meh...hihi..



macam biasa la..pasti kena naik feri nie kan...hihi..so pasti ada juga picture yang sempat je di-snap!hihi..xde keje betol kan..hihi..even ramai orang pun masa nie..haha...



owh..macam biasa...if nak berjalan2 dengan bestnye sila sewa kereta yaa!hihi..ifa masa tue sewa kereta iswara 2biji yaa..maklum la..adik2 ramai..hihi..total rm100 je untuk 1 hari..ok la tue..kan2..xde la mahal sangat kan..=p



pasti la pekan kuah yang kami tuju dulu kan..heaven gle okie!kami nie berlari2 mencari coklat nie!haha..my mum sibuk cari vantage die...best la..murah kan...so xrugi la datang langkawi nie..hihi...



owh ya...kami ada gak pergi taman burung..tapi..xmasuk pun..lepak2 luar je..pastu picture pun terlupa amik..hihi..lepas dari situ kami pergi hutan lipur durian perangin!best gle..sebab sangat aman damai nie...ada macam2 nie...ada gerai2 jualan nie..menarik gak la..sebab ifa beli gak 1 beg kat sini..hihi..pastu siap nampak binatang2 nie..ada ungka nie..makan rambutan!hihi..pastu ada gak jambatan gantung sikit...hihi..ada sungai...nice la!



nie la die picture ifa kat situ..hihi..after that kteorang pergi makam mahsuri plak..cantik sangat!dah upgrade tau..but xdapat masuk nie..haha..sebab dah tutup..T_T..petang dah masa tue..hihi..ada banyak lagi tempat2 yang menarik kat langkawi nie..underwaterworld..cabel car gunung matcincang tue paling best tau!rugi kalu xnaek..kami dah naek dah...hihi..best!tempat beras terbakar tue...air terjun puteri tujuh pun ok gak..kalu xsilap itu la nama die..hihi..



nie ifa nak suggest tempat makan yang best nie tau!hihi..nie dekat bangunan baru yang dibuat atas tanah ditambak tue..bangunan pekan rabu kalu xsilap..hihi..kedai nie hujung sekali...kat area belakang...nie masa kami dinner sini nie..bagi ifa berbaloi la makan sini...murah pastu sedap masakan die tau..hihi...servis pun bagus tau...kat sini la ifa try makan oblong!best gle!hihi



last but not least...pergi la langkawi!best tau!xrugi!macam2 ada nie..lagipun terminal die dah cantik dah..hihi..pastu tempat2 yang menarik pun..memang menarik dan tertarik la..hihi..papepun...sila la cuci mata dengan coklat2 yang kami beli nie!hihi..best!berabes shopping coklat ja nie!hihi...=p


okie la lisa..nie je kot...moga lisa tertarik hati la dengan cadangan ifa nie..lebih2 lak ifa nie wat entri..hihi..maaf la..excited bercerita nie...hihi..moga tergoda ya..maka bertuah la ifa nanti...hihi...okie la ifa nak tag...mamazharfan...nadia...miza yusof...okie lisa...nie je kan..enjoy reading yaa!

p/s: try la klik picture2 tue lisa..ifa dah link pada entri2 yang ifa buat tentang bercuti pergi pulau langkawi tue..hihi...=)

7 comments:

tiefazatie said...

wish me lucky peeps!panjang tue entri!haha

SpaQue said...

Langkawi is awesome..baru las week pegi

Jenguk entri Langkawi Mission - Part 1

tiefazatie said...

spaque: btol2!hihi...=)

♥♥LiSsA♥♥! said...

salah. wah. pnjangnye entry. sronok lisa baca.hurmm. pulau langkawi. mcm best jer tengok cokelat2 tu. lisa mmg suke mkn cokelat2 tu,.hehehe.
btw. thanks yer buat entry ni utk lisa. nnti lisa usulkan ur suggestion ni kat famili lisa utk our next family vacation. hehe
btw. gud luck dear:)

tiefazatie said...

lissa: salam...hihi..ikhlas nie ifa cte wak..owh..mmg best!murah lak tue!hihi..welcome darl..tq!

LyNn'Azlina said...

tahniah ifa menang ga ni..

tiefazatie said...

lynn: tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...