Monday, December 20, 2010

bapuk aka pondan mahu rampas en.bebeh ifa nie!!!


salam peeps!isk2..ifa marah nie..huhu...kurang ajar!!berani die cakap camtue!bebeh itu ifa punya la!!suka2 ja cakap tue..huhu...ifa ingat perempuan tau...sekali...pondan!!bapuk!!gay!!!siut ja nie!!!argh...geram2..huhu..nie la die link mamat tue!!ntah pape..=p

ifa baca blog die pun geli okie..adoi la...hahaha..lawak pun ada nie...hihihi..ntah pape nie..berani2 die cakap camtue kan..haha...isk2...kenapa en.bebeh ifa???haha..ifa cam tak terkata dah nie..haha...lucu2..hihi..

pelik betol ifa tau...padahal letak picture tue..cam tak clear..adaka die tenung2 berabes nie??isk2...psiko nie...sudah gerak2 lagi tue picture tau ka??jangan ko mimpi tau!!en.bebeh itu ifa punya!die pun tak ingin ko tue...haha..adoi la...betulkan la kecendurangan ko tue weh...tak baik...

ifa penat nie..tak larat nie...haha..adoi la...pe nak tulis lagi ek?ifa dah bagitau en.bebeh..die pun terkejut tau ka!haha..malas betol nak layan tau..tapi saja je wat entri nie untuk ko kan..haha..sila la betolkan nafsu songsang ko tue ye..ingat tuhan...bukan tahu..mana tahu tak sempat taubat..nauzubillah...mintak dijauhkan la tau...isk2...

dah la...penat dah ifa nie..malas bebel nie...ingat tue...en.bebeh itu ifa punya!!bukan ko sengal!!haha..ada hati kunun..padamkan la impian ko tue ye...hahaha..adios!

p/s: kin panas hati nie mula tau2..tapi pastu rasa lucu lak...bila ngadu2 ngan en.bebeh nie...haha..=p

28 comments:

♥-- emieysandra --♥ said...

rmai sgt jadi gay skg ni..ape nk jadi ng dunia skg ni

Shag said...

OHMAIGOD!!!!!!!!! *seratus harakat volume paling tinggi*

Kuang ajak!

Miza Yusof said...

aduhai apa pasal lah dengan mama tu fa ? memang lucu :) tak tahan miza baca ni. jangan riasau. encik bebeh pun tak nak kat dia tu. lawak betul :)

deAnza-wAnda said...

dushhh....bagi flying kick kat die hehhe

Miza Yusof said...

sumpah geli geleman baca blog beliau.

NUREZZAT said...

itu macam jenis olang pun ada ka..
hahahaha!!!

sabar k k.ifa! dugaan~~~~

aanie said...

hahaha..macam2 hal la...
tapi mmg geli la baca blog dia tu..

**kopoklekor** said...

sabar je la kak iefa ek..
heheeheh...

areteacar said...

hahaha.. tu tndanya ramai peminat la y0ur hubby. jaga el0k2. hahaha...

Mama Zharfan said...

dunia akhir zmn ramai lelaki gay..nauzubillah..

Bella Enveeus said...

lol..ada ke macam tu punya orang gak? :D

Aku Ibu Muda said...

giler lah bapok tu..haha..sepanjang blogging, ni pes taim sis jumpa blog bapuk..muahaha..siyes nak tergelak!

GiveAway Dunia Aku

tiefazatie said...

emiey: itu la..huhu..terukkn..

shag: ifa pun ikut shag gak..omg!!!!!!!

miza: i dunno..argh..mula2 mrh..n then lucu plak rasa kan..haha..sengal gle..

deanza: owh..sila kan!!!haha..

ezzat: ye darl..bese la..dunia..isk2..

tiefazatie said...

aanie: itu la sis..huhu..geli kan2..huhu

kopoklekor: yo la..huhu...sedih..

areteacar: haha..apaka??isk2...palis2..selisih malaikat 44 tau..

mz: itu la sis...mmg nie..isk2..tkejut ifa..

bella: ada sis..nie dh ada contoh nie..huhu

akuibumuda: isk2..itu la sis..ifa pun 1st time!mau x terkejut beruk mula2..n then bila ngadu2..pg gelak2 nie..haha...isk2..nauzubillah..

BUNGA said...

sabarla ifa yer..

tiefazatie said...

bunga: iya sis...lucu kan..hihi

eirra said...

ya Allah!
apa nak jadilah~!saba yerk

tiefazatie said...

eirra: ntah la wak..tkt kan..huhu..ye..ok je..thanx..=]

N@di@ said...

ifa ade orang nk rmpas en bebeh ifa kalau pompuan nadia xkisa nih laki hohohoh gilew tu orang aiyakk

FaiHash said...

ifa sbr ye. abg itam razali tu mmg mulut nk kena sekeh sikit. matila klu dia nmpk ai yg diva tulis mcm ni. haha.

mmg dia selalu ckp mcm tu. ijah pun kenal from satu forum ni. sume dh mcm redha tgk apa dia tulis T_T

hehe. sabar ye.

Burp said...

bhahaha! sengal gile!

Anonymous said...

Bebeh ko tak hensem pon Ifa....Itam Razali saje propa nak wat ko sakit hati jer.....ko ni emo la

mama_umar_maryam said...

ifa, actually akak dah perasan tau kt shoutbox tu, igtkan die punye n3 ke apekan..gile punye olang nih,hahaha

ardinihumaira said...

uisk...
geli tol ngan gay ni tau.

keyphochee said...

uweeekkkksss...geli ar tgk blog dia..patutnya dia harus bersyukur dijadikan sebagai seorang lelaki yang sempurna sifat...nauzubillah..

tiefazatie said...

nadia: haha..ntah la die tue nad..sengal kot..haha

faihash: laaa...ye ke..haha..adoi la..ifa terkejut nie...haha..saja je wat n3 nie...fames sikit..haha

burp: hahaha..memang pun...haha

tiefazatie said...

anon:ada ke ak ckp en.bebeh ak hensem???tak kan...so yg ko pun nak sentap pahal??suka hati ak la nak emo ke apa ke??ak punya blog kan..suka hati ak la nak buat n3 pun..=p

tiefazatie said...

zety: haha...itu la..ifa pun..tue duk masuk blog die..sekali..rupanya betol en.bebeh ifa yg die nak..haha

dni: isk2..mmmg2...haha

keyphochee: kan2..sis...isk2..mmg...moga die bertaubat la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...