Friday, December 17, 2010

pink is the word!


hye peeps!
wah!!cute gle award nie kan2...i like!hihi
tq so much dear minie...=)
teruja tengok award nie..terus siap2 jawab...nak publish...hihi
owh sila jangan jeles ye kawan2...=)

1. Korang rasa blog Minie ini dah cukup pink ke tak ?

absolutely!hihihi...nice je nie..sedap mata memandang...=)

2. Apa pandangan korang dengan manusia yang gila dengan pink ?

kawaii!!sangat cumil!!hihi...sweet lak tue kan..=)

3. Kaler yang korang minat selain pink ?

purple!isk2..susah betol mata ifa nie..hihi

4. PINK IS THE WORD wat satu ayat yang berkaitan dengan perkataan ini. (takyah panjang2,just 1 ayat)

pink is the word that show how cute and adorable i am!miahaha!

5. Tag 2 orang blogger yang blog die kaler pink !

mamazharfan
nadia
dan juga kawan2 ifa yang ada blog pink juga!
sila la amik award yang cumil lote ini!
i like!hihi...=)

okie!done dear..=)

p/s: kalu sape yang amik award nie..tukar la blog tiefazatie ye utk soalan no.1 tue..hihi

8 comments:

ardinihumaira said...

comelnye pinky :D

ARIFFDA said...

pink world...akak dlm usaha meminati PINK ..hihihi

kembatolo™ said...

obses sangat dengan pink. =P

Cik Tom said...

mmg cute la award ni ifa...sbbnya blog ni pun cute..tahniah :)

akmafaizal said...

blog ni memang pink..simple n kemas je tgk.. :)

Y@D@M said...

YADAM dah tempek award ni kat blog
http://sulianilife.blogspot.com/2010/12/pink-is-word.html

tiefazatie said...

dni: cumil2...hihi

ariffda: teruskan usaha sis!hihi

kembatolo: er..mana tau??haha

ciktom: mekaseh ciktom..hihi...tq..=]

akmafaizal: hihi...ye ke sis..tq..=)

tiefazatie said...

yadam: tq dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...