Monday, December 20, 2010

BE metered lagi!yang ke-14 dah nie!LR cacat plak!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!so sorry tau..dua tiga hari nie ifa tak aktif sangat..sebab my kazen datang nie..so wajib la dibawa berjalan okie..dah berjalan-jalan tue..paham2 la..balik penat..tido...haha..btw..terkejut ifa...BE ifa ada metered dah!omg!huhu..belum krismas lagi la..waaa...dah metered apasal??huhu..aritue kan..dutchlady friso baru je metered kan2...nie jadinye iklan metered yang ke-14 nie iaitu IKEA XMAS...sob2..nak wat camne..dah kempen die dah habis kan..pastu dah lama gak die xkuar pun show off nie..

nie la die..huhu..tak sampai target pun..sob2...huhuhu..ifa dapat earning rm4.72 je nie..haha..adoi la..rm5.00 pun tak lepas okie..takpe la..tue je rezeki ifa kali nie kan2..syukur..alhamdullilah..ada gak duit kan2..hihi...tapi..tak dapat la nak cashout bulan nie..sebab rm50 pun tak sampai lagi!haha..erm..banyak dah BE ifa metered kan..tapi BE baru tak dapat2 pun..haha..en.nuffnang..bila mau bagi saya BE baru lagi ek??please2...sila bagi pada bahagian LB dan juga SS ye..huhu...sebab bahagian LR cacat nie..kenapa ifa yang kena nie??huhuhu..sedih gle...okie..=(

sekarang ifa sedih..sebab kan BE ifa semua kat bahagian LR kan..tapi sekarang nie cam cacat je ifa tengok LR tue..separuh nie..pastu tak kuar iklan..huhu..tau tak..effect earning ifa??ifa just dapat 3sen je nie untuk setiap satu!punya teruk!huhu..omg!!!en.nuffnang..tolong la kesian ifa nie..dah takde BE kat bahagian lain..pastu jadi camnie lagi...huhu...sedihnya...sampai ati awak..sob2..tengok la kat sidebar ifa tue..cacat kan...huhu...=(

nie lak trafik suka hati ifa nie..haha..adoi la..paling tinggi 389 je pun..haha...sekali yang kelmarin punya...bawah 300 nie!245 je tau!haha..ifa dah agak dah..sebab tak on9 kan..bawa my kazen jalan2 nie...semalam punya trafik ifa rasa lagi teruk gle!haha..takpe2...kazen ifa lagi penting..hihi..sekali sekala teruk...takpe la..even sedih gak...sebab nie la...nyawa ifa..tapi takpe la..BE ifa kat LR tue pun gle..huhu..so bagus la..haha..tak susah hati sangat trafik jatuh..miahaha..boleh ka camtue??kekeke..

papepun..tq so much tau pada kawan2 yang sudi terjah blog pink ifa nie..tanpa kamu teda nie trafik tau...hihi...ifa reply abes dah nie semalam punya...hihi...nilai bintang masih sama...hihi..ye la..kan yang metered tue bahagian LR..so masih full nie..hihi..best2...papepun...last not least..en.nuff sila beri ifa BE baru ye..sadis je tengok BE yang ciput itu..sob2..dah la bahagian LR tue gle nie...huhu..adoi la..kesian..ok la..nie je kot my personal notes untuk kali nie..jumpa lagi!hihi...

p/s: jeles je tengok orang lain punya bahagian LR ok je nie..ifa je cacat nie..huhu..sampai ati nuffnang..=(

15 comments:

Nadia arRumaisha said...

sangat kagum melihat traffic ifa tau....huhuhu hopefully sis punyer akan suksess seperti ifa pd mase akan datang...

Mama Zharfan said...

tak per ifa ;) nanti dpt BE baru tu ;) my traffic pun merudum, paling tinggi 400 lebih jer uv, weekend 200 lebih jer sbb me mls nak BW hehehe BE me satu aje pun :p

Nana said...

wow banyak nye bE
nk sket..
ehehhe

Myra Jay said...

Iefa jgn sedey2 na.. Nnti ada rezeki Iefa lg ye..

ZACK ENTRY said...

dah tamat tempoh, jadi la ME..=)

tiefazatie said...

nadia: isk...sis nie..xde la..biasa je tue..lgpun kan ifa xkeje lg..tue yg ada masa tue..kalu tak...xde la..huhu..gewd luck sis!

mz: ye sis..tq..wah..hebat jg trafik sis tue..hihi..ala..xpe..biar 1 BE tapi earning mantap sis..=)

nana: hahaha...mana ada byk sis..tinggal ciput ja tue..huhu

mj: ye sis..hihi..insyaallah...=)

zack: btol2...haha

d_LA said...

WAHHHH..BANYAK GAK TRAFIK TU..SIYES ! KEEP IT UP =)

tiefazatie said...

d_La: haha..xde la..punya teruk tue..btw..tq..=)

Miza Yusof said...

paling sikit 245 ? wah1 banyak lahtu bagi miza. miza paling sikit tak sampai 100 pn. 245 ni traffik miza lah. kalau rajin bw boleh sampai 300. hehe.

jangan sedih ye fa. harap cepat-cepatlah encik nuffnang ganti be baru :)

ADEEYA said...

best gila tgk traffic & be ifa :D

tiefazatie said...

miza: haha..itu bkn paling sikit la..ada lg sikit kot!haha...yg semlm nye hanya la 201..haha..sengal kan..owh trafik ifa pun bergantung pd bw nie miza oi..haha

ye la..kalu die nk bagi..haha

adeeya: haha..ya meh??xde la..bese je tue dik..

FaiHash said...

teheeheh. takpe2x nnt dptla BE baru tu. Ijah punya BE still lagi berjalan smpi jemu sbb feeling nk BE lain. HAHAH. Gedik sgt kan? Ekekeke.

Ijah punya UV traffik klu xbelogwaking mmg rasa nk nangis je tgk. haha. atleast ifa punya ok lagi :P

Lelord said...

hahaha akak lagi jeles tgk trafic ifa plus ngan BE2 ifa..bak sket

ardinihumaira said...

keep it up dear!

tiefazatie said...

faihash: cis..ijah sila bersyukur..sbb byk la earning cmtue..hihi...sengal la ijah nie..haha

owh ifa pun teruk la klu x bw nie..haha

lelord: haha..akak2..ada2 je la..hihi..

dni: insyaallah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...