Tuesday, December 7, 2010

iklan nuffnang metered lagi!13 already peeps!aiyak!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!huhu..sob2...BE ifa metered lagi nie..huhu..zaman kejatuhan nie weh..haha..boleh ke cakap camtue??Adeh...baru je c alliance nie metered kan haritue kan2..huhu..nie jadinye iklan metered yang ke-13 nie iaitu Dutch Lady Friso Mum Online..sob2..nak wat camne..dah kempen die dah habis kan..pastu dah lama gak die xkuar pun show off nie..

alhamdullilah...syukur la..lebih gak rm10.00 earning kali nie..hihi..ok la tue..ifa tak target banyak pun...dapat lebih rm10.00 pun dah bersyukur sangat2 nie...tq ye kawan2..sebab sudi datang jenguk blog ifa nie..hee..erm...agak2..boleh ke cashout lagi ek hujung bulan nie??haha...sengal ubi betol kan..padahal earning tak sampai pun rm25 nie..adeh..xpe la..kalu xdapat bulan nie..bulan depan kan2..hihi...owh memang sengal abes nie..haha...=p

tapi..ada masalah nie..huhu..BE ifa...tinggal ciput gle nie..adeh..en.nuffnang yang dikasihi...xde ke pengiklan baru yang berminat nie...cute pe blog ifa nie..ngeh2~..ifa mau airasia lagi...xpun nokia ka...ye la..digi xmo ifa...sob2...haha..sengal..leh lagi wat drama sini...haha..tapi serius..i need new BE..risau betol tengok BE yang ciput itu...dah bukan semua pun joget2 nie..ada gak yang jadi perhiasan nie..T_T...

wah!!ifa terkejut gle tengok nie okie..haha..xsangka betol..463!hihi...thanx a lot yaa kawan2!kamu2 memang best gle la!hihi..serius..xsangka..sebab semalam ifa malas...on9 lambat gle nie..haha...pastu siap lagi baca2 novel la..melepak tengok tv la..maybe sebab entry nie..ini dan juga nie kot kan...tue yang ramai datang..pergh..gle perasan nie..haha..xpe la..biar la kan..haha..tapi memang cam ramai on9 semalam nie..tapi ifa serius..lambat gle reply..maaf ye..tapi abes dah ifa reply nie...hihi...tq kawan2!tanpa kamu..tiada la trafik nie tau...=)

nilai bintang masih sama...hihi..ye la..kan yang metered tue bahagian LR..so masih full nie..hihi..best2...papepun...last not least..en.nuff sila beri ifa BE baru ye..sadis je tengok BE yang ciput itu..sob2..dah la earning pun biasa2 je nie..maklum la..trafik pun biasa je kan..haha..xkan mimpi nak earning masyuk gle!haha..adoi la..kesian..ok la..nie je kot my personal notes untuk kali nie..jumpa lagi!hihi

p/s: isk2..sedih xde BE baru nie..tp pelik ada nampak nokia kat LR nie..tapi..macam ada je kawan2 dah dapat BE iklan tue..erm..pelik2..yang c airasia nie ada kejap2 je..cam die xde lagi offer nak bagi BE nie..isk2...

23 comments:

Myra Jay said...

Sabo ye Iefa.. nnti mesti en nuffnang dengaq luahan iefa dia bg kt iefa...

Miza Yusof said...

samalah kitaaaaa :(
BE baru tak nampak bayang.
ME je meriah lebih.
sedih ni :( bila gaknya kita nak dapat BE baru kan :(

SyUhAdA said...

xpe ifa..
nnti ada lg la tu BE bru yg msuk..

syu dah lme gler x dpt BE bru..

dh hmpir 2 bln.

nka kna cash out dlu ke?

tp earning ckit je..

mls nak cashout lg..

cmne ye?

mama rifQy said...

alaaa..ifaaa selalu lucky!jap2 nanti..ade la be baru..Hikhikkk!!

Zairie Husin said...

zairie pun ngah ketandusan BE nie.. hehehe

areteacar said...

waa.. dh dpt rm10 tuh. tikah baru dpt 25 sen. hahaha...

tiefazatie said...

myra: ye sis..hihi..tunggu n3 esok eh..lala

miza: itu la psl..pelik tul kan2..huhuhu

syu: insyaallah...sob2..erm..kalu dah boleh cashout syu...try je cashout dulu..mana tau pastu dpt BE lak..=)

mama iqy: haha..ye2 je sis nie..hopefully la..hihi..tq sis..=]

zairie: itu la..pesal ntah..zaman kejatuhan nie..haha

areteacar: hee..alhamdullilah..xpe..siki2 lama2 jadi bukit kan2..=)

eily farhana said...

me akak xde pun yg beringgit2 cam2. cuba ifa transfer sikit kat akak. boleh x? kihkih =p

tiefazatie said...

eily: haha..sis nie..buat lawak ke?ifa pun sikit nie..lain ah kalu earning ratus2..haha..malu je nie tunjuk sebenarnya..T_T

Tomato Gurl's Life said...

hebat la ifa...byk BE dapat...xpe sok2 nati nuff bagi be lagi ye..sbb tue dia buat tue jadi me..huhu

mekchu said...

mekchu nye dutch lady metered rm3.++ je.. hahaha.. masuk lmbt, habis paling cepat.. x pe, buat surat chenta byk2 lagik kat mr.nuff

tiefazatie said...

ciktom: xde la hebat pun ciktom..biasa je nie..ramai lg hebat nie...=]..erm..xtau la..cam slow dah nie..huhu

mekchu: xpe sis..ok la tue..ada gak!hihi..ala..en.nuff dah malas layan ifa sis..sob2..wat n3 nie je la mampu..huhu

Ogy said...

nuff sejak akhir2 ni kedekut bg BE kat mama...hik3

tiefazatie said...

ogy: dgn ifa jg sis..isk2..ntah pesal ntah..

Nadia arRumaisha said...

wah tahniah tahniah....best dia...Alhamdulillah rezeki...

Hidayah said...

dutch lady akak da jadi ME ari ni...huhu ifa nye banyak lagi la...

tiefazatie said...

nadia: tq nad..hihi..yaa..syukur alhamdullilah..=)

hidayah: ye ke sis..xpe2..nt mintak pakcik nuff lain eh...ifa pun nak mintak gak nie..haha..isk2..xde la..cukup2 mkn je tue..haha

KiD said...

waaaaahhh.. dapat laaa jugak kan.. huhuhuu

tiefazatie said...

kid: aah...betol2..hihi..laa..xmo la sedih2..chill2..=)

Cheqna said...

jangan sedih2..lepas ni murahlah rezeki :)

tiefazatie said...

cheqna: ye sis..amin insyaallah..=)

SYaMiLa said...

tahniah...kak sya dh seminggu tak e BE...sebab blog pun dh suam2 kuku....huhuhu..tak de masa nk wat bw...

tiefazatie said...

kak sya: tq kak sya..xpe..kak bz kan..nt xbz kak sya leh je bw sllu..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...