Wednesday, December 22, 2010

bila cik/en anon mengkomen pasal entri bapuk aka pondan!


salam peeps!ehem2..ifa sekarang nie kat kuantan nie..lepak umah my auntie kat sini jap...insyaallah...esok ifa pergi melaka lak..so lepak melaka la nanti sampai 28dis..insyaallah..so ifa tak boleh nak on9 selalu...harap paham ye..kalu ifa tak reply blogwalking ke...jangan marah ye..nanti kalu dapat on9..ifa reply sikit2 tau2...entri2 pun maybe autopublish je tau...hii...

erm..ifa nak cerita nie..lama dah blog ifa nie takde cik/en.anon komen2 tau...sekali ifa terkena nie..pasal entri bapuk aka pondan mahu rampas en.bebeh ifa nie...erm..lucu lak..die nie tersentap ke apa??haha..ye la...ifa tahu la en.bebeh tue biasa2 je nie...tapi cumil la..haha..n ifa takde lak cakap en.bebeh hensem kan2??biar la tak hensem pun..ifa tahu la hati budi die..itu dah ok dah..=)

erm..ifa emo ke apa ke..suka hati ifa la...adoi la..cuba la ko baca entri tue elok2...ifa rasa ifa buat suka2 je tue..haha..mula2 memang la cam bengang..tapi kan ifa dah cakap..rasa lawak nie..lucu2..haha..adoi la..orang baca entri tue pun tau ifa bukan serius pun marah2 nie..haha...

dan ifa ada je mention yang ifa saja je buat entri tue untuk die kan2..sambil2 tue boleh la tegur die tue...so ifa rasa lepas dah tanggungjawab ifa nak tegur die yang songsang tue kan..even bukan tahu pun die betol2 songsang ke apa ke...tapi janji ifa dah tegur kan..

takpe la cik/en anon...ifa ok je nie...haha...nie entri khas utk ko ek...komen ko pun ifa publish je pun..suka hati ifa la...blog ifa kan..btw..biar la die tue saja je nak propa ke apa ke..boleh gak ifa cerita kat blog ifa nie kan2...haha...takpe la...owh ya..fames jap ko kan2...hihi...papepun..mekaseh la..sudi gak komen entri suka2 ifa tue..hihi..

p/s: haha..ada je idea ifa nie kan..ok la tue..korg dapat gak baca nie..hihi

24 comments:

aNnE said...

alahai anon ni..sabar jelah ifa ye:)

Mama Zharfan said...

LOL kelakar pun ada si anon ni kan..jgn layan sgt tau ifa...nanti naik lemak plak hehehhe sengaja cari publisiti tu si anon tu :p

taz said...

ifa, jom join contest and share tips belajar :)

tiefazatie said...

anne: ye sis...hihi

mz: haha..itu la sis..ifa sj je nie..lama xdpt kan..haha...mmg..nie je la n3 itu die nie..hihi...owh..mg cari publisiti...tue ifa bg nie..skali je la sis..hihi

Nadia arRumaisha said...

dear...sabar ye.... jgn fikir2 kan sgt hal mcm ni...biarkan mereka...

Mama Zara said...

macam2 kan ifa...saja je tu nak 'mencapab'haha


Entry terkini:
Kemalangan? Apa nak buat ni???
Kehidupan seorang callman siri I

AROL DSHW said...

sis ifa nak lepak melaka? wah, boleh jumpa arol! hehe. :P

areteacar said...

ifa, x yah layan org mcm tuh. haha.. dia jeles la tuh :P

ibuayahdamia said...

ANON NI MACAM2...kadang2 yg positif, kadang2 yg negatif..so terpulanglah pada ifa nak anggap macam mana..apa2 pun jangan ami port sangat sebenarnya..

::nuRuLaDHar:: said...

adoi..anon anon..hahahaa rileks ifa.. =)

ARIFFDA said...

baru nk komen tp ada meeting lak..huhuhu..

suichi said...

penakut la c anon tu~~

FaiHash said...

alahai! menyampah betul org yg guna anon anon cmgini then komen mcm ni.
yeah mmg la abg itam tu memain jah, tp tak perlu la pulak si anon tu komen mcm gituh. adeh!

sabar ye ifa. jgn layan k apa yg si anon ni ckp. buat sakit hati je nnt.
heheh.

nazirulhazwan~ said...

anon2 sume berperangai kebudak2kan tak skolah.haha

Amy Syaquena said...

As'salam..

mak anon nie memang suka kasi orang sakit hati..sanar je la dear amy pun dah selalu sangat terkena

tiefazatie said...

taz: haha..insyaallah dear...bz sikit skrg nie..btw thanx yaa

nadia: iya sis..ok je nie..sj je wat n3 nie..ahha

mamazara: mmg sis...teu ifa wat nie..ahhaha

arol: haha...ada2 je la..hihi

areteacar: ye darl...ifa ok je..sj je nie...hihi..thanx..

tiefazatie said...

ibuayahdamia: ye sis...ifa ok je nie..sj je nie..xde idea nk wat n3..hihi..btw tq sis!

nurul: haha..iya darl..

ariffda: ok je sis...xpe..=)

suichi: haha...ntah la ging..teda keje kali kan..haha

ijah: ye darl...hihi..tq yaa...ifa sj je..xde idea nak wat n3..pastu lama lak xde anon nie..haha

naz: pergh!ayat kamu!hahaha...ye kot kan naz..haha

ardinihumaira said...

tu paasal dni disablekan je anon komen..

Cik Tqah said...

ntah2 bapuk tuh sendiri yang komen iefa..sbb tuh xberani ltk nama and link

Lelord said...

hahhahaha akak mampu gelak jek ni

shera haifa said...

anon nak femeskan dri lah tu..dye dh tau bila dye komen mst akan ada post utk dye..hehe =)

sharifah athirah izyan said...

anon mmg gilew tiefa..
ownag x paham kn 2 bf kite blog kite..
ske ati na ckp pa pong..

cikpuanhady said...

huk alohs anon ni.. tu pon nak kecoh..

Jom skodeng :Ada blog lebih dari satu?

tiefazatie said...

dni: ye kan...nt la ifa tukar setting ke..hihi..skrg bz nie kan..hii

cik tqah: ntah la dear..ntah pape..mls layan..sj je pun wat n3 nie utk die...hihi

lelord: haha..akak2...mmg pun..hihi

shera: ye kot kn wak..hahaha

izyan: itu la yan..ntah la..ifa xkco dorg pun kan2..

cikpuanhady: itu la psl...haha...xde keje kot kan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...