Saturday, December 25, 2010

kuih kesukaan kami semua!karipap!

salam peeps!ehem2...hihi..kalu nak tahu..kami semua nie suka makan karipap..lagi2 kalu my mum yang buat..sebab memang tak sama dengan yang dibeli nie..hihi..lain dari yang tau...biasa la..air tangan ibu kan2..hihi..

ifa memang fail bab2 dok gentel tepi2 karipap tue..haha..menyirap je my mum kalu ifa tolong...lagi lambat ada la die cakap nie..haha..kesian ifa..hihi..tak pandai2 nie..haha..adoi la..camne nie..takpe la..lain kali la..haha..tak pun beli je pencetak karipap kan2..haha...

ok la...tak mau bebel2 lagi nie..hihi..sila la enjoy karipap yaang my mum buat nie..kami suka inti die keledek ye..hihi...=)


bestnye...nak suh my mum buat lagi la nanti..hihi...=)

p/s: ifa kat melaka lagi nie..lala..

13 comments:

Mama Zharfan said...

yum yum me suka mkn tp tak pandai buat ;)

tiefazatie said...

mz: hihi...ifa pun suka gak!my mum pandai buat..ifa blh jg la..tp xpandai lipat2 tepi die tue..haha

Kamil ace said...

kamil pn suke karipap, hehe
tp mmg pndai mkn jela...
nk tlg mak buat tu kdg2 je

tiefazatie said...

kamil: hihi..ade2 je la..ok pe tue..tlg gak ek..hihi

ieMa ackLes said...

waa sdpnya...
xhntr sini pn..
huhu...

||aLeaSaRa|| said...

huwaa..lapolah tgk karipap ni.pos laju kat kite blh?kite suka inti kentang dan daging letak pula daun sup perghh...tak sempat sejuk dh telan dulu.kite suka ratah inti karipap siap minta jiran masakkan inti saja.makan ngan roti keping walaaa....tak pdg kiri knn dah he3...

tiefazatie said...

iema: laaa..mana la ifa tahu..hihi...xpe..tgk pic je la ek..hihi

aleasara: alolo...xleh gak tue..nt xelok nie..hihi..wah...dasat2...ye ke..alolo..try la buat sendiri..bkn ssh pun..hihi

Pink Pearl Lady said...

i like karipap,kalau inti ubi keledek memang sedap,makan hingga jilat jari...

Mama Zara said...

Karipap! Sis x suka sgt ni ifa..hehe..tp memang terror kelim karipap dari zaman skolah rendah lg, sbb kena paksa..haha..umi sis dulu2 meniaga karipap mini tu, so wajib lah tolong kn. Adik lelaki sis pun pandai gak. Kes terpaksa belajar..haha..

ardinihumaira said...

dni suka karipap penuh inti. nyummmmmm

tiefazatie said...

pink: hihi..kan2...ubi keledek mmg best!

mamazara: laa...ye ke...pelik2..jrg jmpe org xske karipap nie..hihi..wah..hebat la sis..ifa mmg fail nie bab kelim karipap..haha

dni: ifa pun!sbb tue yg mak buat gak best!hihi

ekmal said...

feveret ni! lagi2 time panas..mmg terbaek! hohoho

tiefazatie said...

ekmal: mmg pun!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...