Wednesday, December 15, 2010

GIVE AWAY SEMPENA BIRTHDAY YG KE-27,KE-4,KE-28 & ANNIVERSARY KE-5

GIVE AWAY SEMPENA BIRTHDAY YG KE-27,KE-4,KE-28 & ANNIVERSARY KE-5

hye peeps!
ifa nak join giveaway yang best ini yang dibuat oleh mamaadamz!
mamaadamz nie ialah...
PENGUSAHA & PEMBEKAL AGAR-AGAR KERING & KUIH-MUIH TRADISIONAL
tapi maaf la sis..
ifa nie xde plak picture my mum yang di-celebrate nie...
maklum la..buat di rumah kan..so xleh nak publish la..
gambar2 makanan ada la..hihi...
btw ada juga ifa cerita di sini yaa sis..=)

okie sekarang ifa nak cerita tentang bisnes sis plak ye..
mamaadamz ada menjual dan pelbagai jenis kuih muih tradisional dan juga agar-agar kering yaa..
owh ya..sebelum terlupa...hihi..
mamaadamz juga ada menjual nasi lemak mak tok!


maaf tiada gambar untuk tatapan yaa..
takpe..sila klik nota di atas untuk details!


mamaadamz juga ada menjual pelbagai jenis agar-agar kering tau!
minimum order ada lah 1kg per perisa/warna/bentuk/
ada juga servis repack ye kawan-kawan...
sila klik untuk pembesaran yaa...
ada details di situ...
  • UNTUK 20G,CAJ PEMBUNGKUSAN 15 SEN/PEK
  • UNTUK 40G,CAJ PEMBUNGKUSAN 20 SEN/PEK


ini pula kuih-muih tradisional yang ada dijual yaa kawan-kawan..
sila klik untuk pembesaran ye..
sebab ifa dah edit..ada harga juga situ tue...
btw...sudah link juga ke page mamaadamz..=)
untuk servis repack..
charge yang dikenakan ialah 10 SEN/BIJI

mamaadamz ada juga menjual homemade coklat tau!
sila klik gambar untuk pembesaran..
sebab ada details ifa tulis di sana...
btw..sudah link juga ke page mamaadamz..=)

mamaadamz juga ada membuat homemade snack sendiri!
iaitu kacang tanah goreng bercili!
tak lupa juga goodies pack sebagai cenderahati pun ada juga..
dengan menggunakan produk agar-agar kering..
sila klik untuk pembesaran yaa..

owh yaa..harga tidak termasuk cas penghantaran yaa kawan2..
sila rujuk di sini untuk details..

nie la die la semua produk-produk yang ada dijual oleh mamaadamz..
alhamdullilah..sangat banyak nie..
ifa doakan sis sentiasa murah rezeki yaa..
amin Ya Allah...

okie sis nie..nie je la...
xde idea dah nie..hihi..
btw sis...ifa nak wish sikit..
happy belated birthday untuk sis dan juga adik adam..
happy anniversary untuk sis hubby...
happy becoming birthday untuk hubby sis...

p/s: ifa guna picture2 sis..xpe kan..ifa edit juga tue..hope sis xmarah ye..=]

5 comments:

tiefazatie said...

moga ifa bertuah..hihi..=)

A.D.A.M. said...

Oh tidakkkkkkkkkkkk! Entri ni makin buat rasa laparrrrrrrrrrr. T____T

tiefazatie said...

adam: haha..isk2..awk nie kan..ada plak..dah2..gi tdo..=)

Zakiah_MamaAdamz said...

thanx nooo sudi join wpn last minute...gud luck eh... :-)

tiefazatie said...

zakiah: welcome sis..sori..slh link ek..isk2..nasib sis jmpa nie..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...