Friday, December 31, 2010

BE metered lagi!yang ke 15 dan 16 nie untuk blog tiefazatie!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!sori...last week kan ifa balik kampung nie..so paham2 la..jarang2 on9 nie..hihi...sedih plak...sampai 2 BE ifa metered nie..huhu..sob3..cam rasa baru je aritue iklan ikea xmas metered nie...sekali kali nie..sampai 2 BE ifa metered okie...iklan metered yang ke 15 dan 16 nie..iaitu nokia speedway dan juga mitsubishi asx nie...sebenarnya terkejut nie sampai 2 BE metered nie...huhu..

agak sedih la...sebab untuk iklan nokia speedway tue...ifa tak capai pun target rm10 nie..huhu...tapi..alhamdullilah..iklan mitsubishi asx itu..lebih la sikit daripada rm10..even tak banyak mana pun..tapi syukur alhamdullilah dengan rezeki ini...total kali nie earning metered yang terbaru nie ialah rm 34.32 sahaja..ok la tue..kan2...sedih lak..sebab ifa xde pun dapat BE baru nie..huhu..BE yang ada tinggal 4 ja nie..huhu..sgt sadis...waaaa...dah xkeluar pun nie..takut betol ifa xde BE langsung nie...huhu..

owh yaa...btw..alih2 je ifa boleh cashout dah nie hari nie...hihi..sebab total earning dah cukup nie... ala cukup2 makan ja nie..rm64.53 sahaja..erm...tapi ifa tak cashout la kot this month...tunggu bulan depan la..hihi...mana tahu masyuk sikit..hihi..kan2...xpe la..sabar je la...=)

punya teruk trafik ifa minggu lepas...haha..sebab kan ifa balik kampung nie..hihi..so jarang2 on9 nie...itu pun nasib je ada ifa on9 sekejap2...hihi..sangat2 teruk nie..semua bawah 300 okie..haha..so blogwalking memang sangat2 membantu menaikkan trafik blog ifa sebenarnya..hihi..yang paling tinggi pun 341 nie semalam punya trafik la..sebab ifa dah balik dan on9 sekejap me-reply blogwalking yang banyak itu..alhamdullilah...habis okie ifa reply...hihi...tq so much ye kawan2 yang sudi datang jenguk blog tiefazatie nie..even ifa tak on9 selalu masa tue..=)

nilai bintang masih sama...hihi..ye la..kan yang metered tue bahagian LR..so masih full nie..hihi..best2...papepun...last but not least..en.nuff sila beri ifa BE baru ye..sadis je tengok BE yang ciput itu..sob2..bila ntah nak dapat BE baru kat bahagian LB dan juga SS nie...huhu..adoi la..kesian..ok la..nie je kot my personal notes untuk kali nie..jumpa lagi!hihi...

p/s: sedih je..sebab dah lama tak dapat BE baru tau..jeles tengok kawan2 yg dapat BE baru..haha..=p

25 comments:

athirah said...

bgs la ifa.... hasil usaha sndr juga tu kan.. good luck :)

Mama Zharfan said...

my BE astro kampus pun dh metered :( now da satu jer BE tgh running :p ifa at least ada 4 tgh running, byk tu :)

Zairie Husin said...

wah.. masyuk lagi la ifa.. hehe

Nana said...

teruskan berblog..
tahniah hehe
pasni bole banje tau

mrfrogos said...

wah....
peningkatan yg drastik
huhuhuhu
well done

~WaNniE~ said...

salam perkenalan...

LyNn'Azlina said...

samerla ifa..sis pny arini 4 iklan dah me tau...hope nuff kasi lagi yg baru

tiefazatie said...

athirah: aah..smentara xde keje nie..huhu...tq..=)

mz: laa..ye ke sis..xpe..chaiyok2 kan2...hihi..moga kte murah rezeki lg sis..=)

zairie: haha..mana ada la..

nana: tq sis..hihi..insyaallah..

mrfrogos: haha...ala..mmg ifa bese maintain 300++..tp sbb balik kg..jln2..so..phm2 la...blogwalking sgt membantu..=D..thanx!

tiefazatie said...

wannie: salam perkenalan..=)

lynn: pergh...lg dasat sis...tp xpe..sis byk BE nie..hihi...aah..hope dpt BE baru la..tp xnmpk pun iklan lain nie..huhu

fezaL Mohd said...

meriah !

tiefazatie said...

fezal: haha..mana ada la..

mama_umar_maryam said...

iefa, akak baru je nk heppy sbb muncul be ke 2..sekali td tgk, dah tgal 1 je..dah metered dah, huwaaaa

alinac lover said...

yong baru je cash out tadi..hehhe

caliph shuriken said...

waa.. tggi mcm klcc tarikh 30 Dec tu, hukk...

athirah said...

ifa rajin BW... bgs la centu... dari dulu slalu nmpk ifa :)

tiefazatie said...

zety: laa...ye ke sis??huhuhu..sbr je la...xmo sedih2 ek sis..

yong: wah...jeles...ifa simpan je la dulu next month la baru cashout..=)

caliph: haha...mana ada la wak..

athirah: hihi..aah..sbb xde keje..ye ke...malu ai..=p

Ummi Dania Yasmine said...

Ada rezeki tak kemana BE tu dear. BE akak Prudential pun dah jadi ME. :)

Tuan-Belog said...

pergghhh...jeles btol tgk...dh bape lame blog ni?

░♥si lampu neon♥░ said...

WOWW MMG BEST CAYOKK =)

yad'z said...

tahniah...... here... come...
award untuk my 200th follower... hope you like it... sorry tak seberapa....^^

tiefazatie said...

ummi: ye sis..saja je goda2 pakcik nuff..hihi..wah...ifa xde BE tue sis..pasti masyuk kan2..=)

tuan belog: ala..xyah la jeles...erm..jap ek..pk..belum setahun lg nie..sbb daftar nuffnang bulan 5 nie..baru 7bulan la..hihi..

si lampu neon: hihi..tq!

yadz: tq darl..hihi..ok je..noted nt ifa usha ek..=)

ardinihumaira said...

chaiyok ifa! :)

tiefazatie said...

dni: baek la!hihi

... said...

as salam..usaha tangga kejayaan :) tahniah :)

tiefazatie said...

...: wasalam...hee..tq..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...