Tuesday, December 7, 2010

JOM DAPATKAN GA DARI SABAH!


hye peeps!
ifa nak join JOM DAPATKAN GA DARI SABAH! nie...hihi
ifa nie suka join last minute sekarang nie..adeh..
ehem2..ifa kena cerita sikit pasal ifa ye sis..
malu ai..haha...okie2..pe ek nak cerita nie..

terserlah ke-cute-tan pipiku!hihi..=p

ini la latest picture ifa yang cumil nie keluar pergi jalan2 nie..hihi..maklum la..xdapat2 keje lagi nie..T_T..so lepak kat umah je la..baek kan2..hihi..masa nie keluar jalan2 dengan my bro n awek die..ada ifa cerita di sini...hihi...=p

yaa..nie versi bajet cumil masa duduk okie!haha..lala..sengal gle nie..owh yaa..ifa pakai selipar toilet je okie..sedap pakai!lucu gle okie!haha..dah la ramai orang masa nie..pastu selamba je ifa wat budu duduk bersila paksa my bro amik gambar nie!haha..

owh yang nie plak..masa ifa konvo nie!sangat happy bersama en.bebeh..=p...sebab my parent sampai lambat kan...huhu..nasib baik my sis n en.bebeh ada nie..sob3..tapi cam reaksi kami berbeza nie..haha..ifa dok ngah excited habis..en.bebeh cool kunun...haha..adoi la..my sis la yang amik picture nie..

nie plak time melepak ngn en.bebeh di jesseltonpoint kk..masa time datang untuk konvo nie..cumil x kami dua???haha...owh ifa memang suka ngada2 dengan en.bebeh..haha..rindu..T_T..lama gle dah xjumpa..erm..kalu ifa dah keje..kan best...boleh fly pergi sana lepaking sama2.....sob2...huhuhu..

okie la sis..nie je kot ifa nak share dengan sis..still struggle find a job nie..tue la sebab ifa main blog je..sebab xde keje..sob2..wish me lucky peeps!bestnye tue..hadiah dari sabah yang dirindui..huhu..=(

p/s: maaf la asyik2 guna picture yang sama je ngan en.bebeh..dah tue je yang ada kira latest la..even dah setahun lebih..sob2..=(

5 comments:

tiefazatie said...

wish me lucky peeps!

shada wentz said...

wewitt mr bebeh! :P

gud luck ifa! semoga menadi kemenangan kali ke 4 bulan ni! :D

tiefazatie said...

shada: haha...shada..ggt kang!haha..tq darl..amin..moga2..hihi

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

eh??? cm konaiii jerkk ... yg llaki tu.. hihiih

tiefazatie said...

aq: isk2..biar betol sis?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...