Friday, December 31, 2010

giveaway end of year 2010!


hye peeps!
ifa nak join giveaway by yadz nie..

erm...kenangan terhebat masa berblogging tahun nie ek..
isk2..ada banyak tue!meh ifa cerita sikit ek...

http://yesyesyall.org/files/images/603.jpg

apabila ifa bertuah bila join giveaway ataupun kontest di blog!
memang best gle la!macam2 ifa dapat...=)
sebab tue berbaloi-baloi join banyak2 nie...hihi..

http://www.boston.com/sports/columnists/pierce/love%20money.jpg

apabila en.nuffnang memberikan earning yang sangat best pada ifa!
padahal tak sampai pun rm500 nie..but still berbaloi tau!
sebab tak sampai 1 tahun lagi umur blog ifa nie..hihi..
hihi...gila duit!sedang tunggu my 2nd cek nie..=)
masih mengharapkan BE baru dari en.nuffnang!

http://www.indirmedenizle.gen.tr/wp-content/uploads/2010/06/HappyTreeFriends.jpg

apabila ramai yang follow blog ifa!pergh gle la..tak sangka nie tau...
sebab dah lebih 1k follower nie...thanx a lot kawan2...=)
dan ifa ada juga kawan2 yang agak rapat dengan ifa...
even kitaorg tak pernah jumpa lagi nie...hihi

okie..nie je kot..kang panjang lebar ifa bebel2 nie wak..haha
pilih sebab2 utama je la..so ifa bagi la tiga je eh..=)

blog febret ifa...

http://farm2.static.flickr.com/1357/724121790_40b2a6995d.jpg

sudah pasti blog mamazharfan!
tak tahu kenapa..habit nie...tapi...konpem tiap2 hari singgah...
sebab best sangat2..macam2 ada tau..
pastu cam rapat dah dengan mamazharfan nie...owh perasan..haha
even kenal pun di blog je nie...hihi...
like my own sis tau...=)

ifa nak tag...
mamazharfan la!
sape lagi kan2..hihi..sis join tau!
best nie hadiah yadz nak bagi!

p/s: tq en.google 4 the pictures!

7 comments:

tiefazatie said...

im ur 200th follower tau!hihi..moga ifa bertuah dapat hadiah u yg best itu!mau simpan duit itu dlm asb nt..=)

mrfrogos said...

tag la sy juge
hehehe

tiefazatie said...

mrfrogos: hek eleh..join je la..mau juga nama die ada nie..haha

Nana said...

hehehe ifa content kita sama
tang menang GA & contest tu kekek
pehtu blog plg suka pon sama hee
tag pon org yg sama hahha
ada "kimia" di situ

tiefazatie said...

nana: laa..ye ke...sori sis..ifa xsengaja..ifa xbaca pun n3 sis nie..aiyak..xpe ke sis?sis xmarah kan?huhu

Mama Zharfan said...

hehehe me baru baca entry ni :) terharu plak sbb ada nama me & blog me kat dlm entry ni
good luck tau ifa :)

tiefazatie said...

mz: hihi...ifa sayang sis..sis mg best!hihi..tq sis..jum la join sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...