Thursday, December 30, 2010

2nd tiefazatie nuffnang check is otw peeps!

salam peeps...alhamdullilah..syukur...ifa punya 2nd nuffnang cek otw kot sekarang nie...hihi..rasanya la..sebab ifa dah dapat email nie...payment advice daripada HSBC advising service nie..hihi..kali nie takde la jakun sangat nie..ye la..dah ada kunun kan pengalaman 1st check aritue..hihi..ok dah sikit la perasaan nie..hopefully cek ifa nie sampai dengan selamat yaa...insyaallah..=)


ehem2...ini la die hasil selama 2bulan ber-blogging..hanya la bernilai...RM247.66 sahaja...hahahaa..xpe la..okie pe kan2..hihi..jangan ketawa okie..daripada 19sept until 20nov ye kawan2...nie untuk iklan cpc dan juga metered earnings tau!kali nie..ifa dapat la merasa juga hasil buffered earnings nie..sebab ada 10 metered earnings nie..so sebab tue dapat la lebih sikit dari yang 1st cek haritue..hihihi..syukur alhamdullilah...dapat gak merasa nie...=)

nie hanya untuk rujukan ifa je tau..xde niat nak menunjuk2..ifa hanya budak baru belajar dan baru je merasa 2nd cek dari nuffnang ye...dah la tak keje kan...maka..ini buat ifa sangat happy...even..ciput je kan..xpe la..rezeki juga tau...syukur alhamdullilah..amin..moga2 ifa terus murah rezeki yaa...=)

btw...sedih gak..bulan nie..tak dapat cashout nie..sebab tak cukup nie rm50..haha..tak mampu lagi nak cashout tiap2 bulan okie...kesian nie..moga next month ifa dapat la cashout untuk 3rd time yaa kawan2..mudah2an...amin..doa2kan ye kawan2..terima kasih juga sebab sudi datang selalu blog pink tiefazatie nie..sangat2 menghargai kamu2 semua tau...=)

p/s: ifa ngah cari mood nak wat entry lain2 nie..banyak gle nak cerita tau!hihi

23 comments:

~ch@wi~ said...

waa..tahniah cik ifa..ok la tu..ade gak dpt, dpd sy ni x pnh dpt pape lg...huhuhu

Akram said...

waduh..banyaknye. lepas la shopping sakan selama sehari..hehe. Congrats..

Mama Zharfan said...

beshh tu!! and sgt byk okehh heheh
mine belum dpt payment advice..suspens ni..adess

Miza Yusof said...

wow! tahniah fa. 2 bulan blogging income 200 lebih. jeles aiii. hehehe

tiefazatie said...

chawi: tq ye wak..xpe..nt merasa jg tue..chaiyok!

akram: hahaha..xlepas okie nk beli jeans levis 1 pun tau...haha..tq..=)

mz: haha..xde la byk sis..sis punya lg byk!best gle!jeles tgk..haha..laa..ye ke..xpe..nt ada tue sis..hihi

miza: haha..tq dear..ala...sbb ME ada..boleh la merasa lebih sikit..haha

ARIFFDA said...

2bulan dpt 200++??? dahsyatnya....akak ni dh bertahun...sejemput tahap nk cash out pun tak boleh lagi..hihihi

tiefazatie said...

ariffda: ala sis..x dasat mana la..hihi..tue sbb ada 10 ME nie..haha..kalu tak..ciput gak nie..huhuhu..xpe..chaiyok2 sis!hihi

icee-yah said...

tahniah..voleh lagi pegi year end sale ni:)

tiefazatie said...

icee: tq..haha..xleh nie...nak simpan..=)

LyNn'Azlina said...

syoknya ifa..sis baru nak berjinak2 dlm dunia blogging ni...baru jer nak berkembang..lum penah lagi nak cash out..ciput lagi..tunggu byk sikit...

azlina aziz said...

Banyak jugak tu ifa. Boleh beli stok aiskrim dan coklat sebulan. ngeh3 :p

Tahniah. Lepas ni, mesti lagi berganda2 kan.

tiefazatie said...

lynn: hihi..ala..sis punya BE gle byk!jeles tgk..ifa nak gak sis..haha..chaiyok!

azlina: haha..sis2..cumil ja nie..hihi..tq sis...insyaallah..=)

Mama Zara said...

waahhh..congrats ifa! sis baru nk merasa 1st cashout ni, harap2 mggu ni cukup la..hihii

Dunia Aku Ibu Muda - Nak joget-joget & Azam 2011-versi JUJUR

Nadia arRumaisha said...

tahniah ifa, RM2++ utk 2 bulan tu kira banyak dear, sis setahun baru dapat seratus lebih...apapun Alhamdulillah rezeki...tahniah dear

... said...

as salam..
wahh..tahniah. canggih.dah dapat lagi BE.
makin bertambah rezeki. kalau ada anak. lagi la..rezeki anak :D

Nana said...

bez mmg banyak
2bln byk mcm gitu
jeles hehe

Nadia Kamal said...

byk tu....i belum dpt ape2 pun.....

tiefazatie said...

mamazara: tq sis..wah..tahniah sis!best tue!ifa xdpt nk cashout bulan nie..huhu..tgu bulan1 la nie...hihi

nadia: wah..ye ke sis..hihi..alhamdullilah..rezeki..syukur2..xpe..nt sis lak..=)

...:wasalam..haha..adoi la..mana ada dpt BE baru la...huhu..cian kan..hihi..ifa lum kawen la!..=D

nana: haha..ade2 je la sis nie..kebetulan tue byk ME nie..tue la rezeki lebih sikit sis..=)

nadia: bese2 je dear..xpe..nt awk lak..=D

caliph shuriken said...

congratz ifa utk 2 bulan dpt byk tu ^^

Ms and Mr Red Ribbon said...

tahniah iefa, my first cheque xsampai2 lagi huhu.......

tiefazatie said...

caliph: tq wak..haha..ya meh??xde la..malu ifa nie...

rrb: tq sis..hihi...sis cashout ujg bln11 gak ek??ifa pun xdpt lg nie..hihi..sbr2..

Ms sunsWeetz said...

wow byk nye duit dr nuff..nak ciket...bile nak wat G.A hehe=)

tiefazatie said...

ms sunsweets: xde la byk mana..erm..xleh lg nk wat ga nie...xmampu..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...