Tuesday, January 4, 2011

argh!! BE metered lagi!kali nie maxis plak okie...huhu

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps...ala...ifa sedih la..huhu...metered lagi BE ifa..sob2...BE baru tak dapat2 pun lagi okie...waa....en.nuffnang nie kan..lupa ifa ke??huhu...baru je aritue 2 BE ifa metered kan2...nie metered lagi 1 nie...iklan yang metered untuk kali ke-17 nie ialah maxis Q3..so tamat la riwayat BE di bahagian LB okie..sob2...tinggal kat bahagian LR je nie..=(

sedih plak ifa...huhu..sebab maxis nie la earning buffered earning ifa yang paling tinggi nie..memang la die dah lama tak keluar kan...ingat nak ganti iklan lagi..sekali..dush..T_T..die pegi metered plak dah...huhu...tapi..syukur alhamdullilah..earning yang ifa dapat untuk iklan nie ialah rm44.88..nice je kan number die..hihi..mana tau ada ong ifa dapat berlambak buffered earning lagi lepas nie kan..amin...

sedih weh...buffered earning ifa tinggal 3 ja nie..tapi yang jalan 1 je tau!!!huhuhu..lagi 2 tue dah xjalan dah...ifa takut nanti metered lagi..sob2...dah takde nampak pun iklan baru..waaaa...sedih...en.nuff...mau iklan baru untuk new year nie..tak boleh meh??please....hihi...btw..alhamdullilah...total earning ifa bertambah menjadi rm111.16..syukur alhamdullilah...maklum la..bulan lepas tak cashout pun..haha...perasan tak??harinie earning number double la beb...moga ifa terus bertuah...=)


hah!trafik ifa sangat2 dull..haha..ntah..ifa rasa cam sangat slow nie..tambah2 lagi ifa cam malas blogwalking kan..sangat2 horrible..but cam lately tak ramai on9 la..bz kot..cuti new year kan..hihi..but its ok..im still survive...hihi..thanx a lot pada kamu2 yang sudi datang jenguk ifa tau..=)..sekarang ifa ngah pujuk diri nie join giveaway and contest ye kawan..haha..sebab penyakit malas datang nie..haha..tapi jeles tengok mamazharfan n sis nana menang banyak gle nie!hihi..tahniah both of u sis..=)

tapi..star untuk bahagian LB tak bertambah la..still 4 je nie..tak full..so en.nuffnang...sila cari pengiklan baru untuk bahagian LB dan juga SS yaa...hih..bahagian SS lagi kesian..tak pernah dapat pun BE situ..hihi..ntah tak tahu..dorg tak suka nie..sob2...bagi la BE baru untuk new year nie..huhu..sedih tengok dah nyawa2 ikan nie..T_T...kesimpulannya..i need a new BE!haha..=p

semua ini hanya la luahan perasaan dan catatan peribadi ifa yaa..tiada kaitan dengan sape2 pun...hihi...=)

p/s: sedih...ifa tak dapat BE baru lagi nie..orang dapat je nie...huhu..

16 comments:

Ujang9897 said...

bestnya dpt BE..nak gak..

Fina Sophie said...

wah tahniah ifa! :)

Ellen said...

Tak per, nanti diganti lah tu..akak punya lagi lah teruk..diam jer..bersabar..opss...sowi..hehe

Syla Rosli said...

no worries..ada rezeki nanti bertambah la BE kamu tu..hehe

Mama Zharfan said...

me pun mood merudum utk BW hehe so fouks kat CGL ajer--byk yg dh dibookmark, tp dok tgh cari idea/pic sesuai utk join ni hehehe

me ada satu jer BE tgh running--tu semangat BW tu merudum heheh
cek me belum sampai2, pdhal payment advice dated 29 dec. me dh email nuff tanya psl cek, nuff kata, tunggu sampai 15 jan ni aisehhh

mama tisya said...

akak pn yg tgal 1 tu pn mcm ciput je..aritu BE pn dh jd ME..bila la nk dpt BE br

Sweet like Strawberry said...

huhuhu mcm mana nak dpt BE banyk2 nyek........huhuhu

... said...

as salam..
wah..saya tak pernah ada orang klik.
haha..adoi.so, zero je.nuff tu :D

tiefazatie said...

ujang: aiyak bkn BE dh nie wak..ME dah nie..huhu

fina: thanx darl..=)

ellen: hihi..iya bha sis..ok ja nie..saja ja tue..hihi

syla: thanx dear..hope so..=)

tiefazatie said...

mz: itu la sis..haha..ifa pun nak join ga n kontest je la nie..hihi..BE ciput...huhu..

laa..ye ke sis..ifa baru je dpt td..hihi..alhamdullilah..

mamatisya: itu la kan sis..isk...pelik tul la..dasat nie..

sweet: itu pengiklan yg pilih darl..so nasib je tue..=)..xpun try la baca tips ifa under label tips yaa..=D

...: wasalam..isk..biar btol..xpe..nt ada la..=)

Ain Rahman said...

ape ni atie??xphm laaa..

tiefazatie said...

ain: haha..ko nie..ak ingt ko dah paham nie...haha..xde la..nie iklan buffered earning yg sentiasa ad atue ak cakap..nie kempen die dah abes la..so metered la..maknanya dah xkuar lagi..earning die stop sampai situ je la..hihi..tunggu nak di-cashout je la..

mama_umar_maryam said...

rileks dear..akak 2 ketul je tp keep myself happy ;p

tiefazatie said...

zety: haha...saja je...ok je pun...mo goda2 pakcik nuff teu sis..miahaha

ray ban malaysia said...

Nanti cash out boleh lerr belanja makan

tiefazatie said...

rayban: haha...ifa mau simpan..bair jadi bukit...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...