Saturday, April 23, 2011

keputusan temuduga PPPT DH41 kos e-dagang|calon simpanan je!

salam peeps!hye2..erm..ifa dah dapat dah keputusan temuduga dulu tue..surat dah sampai rumah dah pun..alhamdullilah..ifa hanya dapat sebagai calon simpanan saja..syukur alhamdullilah..=)

even tak dapat status berjaya..at least ifa dapat gak jadi calon simpanan kan..ye la..kos ifa nie terhad..hanya ada 2 poli je yang ada kos e-dagang nie tau..so its still good la ifa dapat jadi calon simpanan kan..memang la kecewa sikit..tapi masih ada harapan kan2..sebab ada gak kawan2 ifa yang dipanggil lepas 6bulan tau!dapat die jadi lecturer nie..xpe la..biar lambat..asal selamat..insyaallah dalam masa 6bulan if ada kekosongan..ifa akan dipanggil la..doakan ifa ye kawan2..

tahniah la pada sesiapa yang berjaya yaa..ifa lupa lak nak amik number hp kawan2 yg ifa kenal masa interview untuk kos e-dagang pada jam8pagi 23 februari 2011 haritue..kalu ada yang terbuka blog ifa nie..jangan segan2 bagitau korang dapat ke tak ek..tahniah tau!..=)

23 comments:

Sern said...

ifa! kite dapat...hahaha..dpt on9 daaaa..eehhehe...gurau2...

zuneta said...

wah...kira syukur alhamdulillah...lau pun sbgai calon simpanan....dah kira bagus dah bagi zu...ermm..

Ms and Mr Red Ribbon said...

waaa congrats iefa... one step closer to your dream :)

Mama Balqis said...

biasanya calon simpanan akan dipanggil bila ada kekosongan...InsyaAllah ada rezki nanti..

tiefazatie said...

sern: awk nie...wat terkejut ifa je..jeles tau..haha

zuneta: aah sis..syukur2..doakan ifa dpt ye..biar lambat asal selamat..

msrrb: tq sis..insyaallah..amin..

mama balqis: amin..insyaallah..biar lambat asal selamat kan sis..=)

N@di@ said...

ifa nadia baru nak tny sekali tgk ade dalam blog ifa...takpelah ifa ok pe jadia simpanan 70% kira nak dpat dah tuh xpe nadia doa ifa dapat nnti2 yer aminnn :)

tiefazatie said...

nadia: aah..sori nad..ifa xdpt on9 selalu dh..maceh nadia..amin2.ya allah..

zubir@zek said...

salam...macam mana nak tau dpt ke x?

boleh chck on9 ker?

sy bru interview last week...

tiefazatie said...

zubir: salam...seingat ifa lepas 2 bulan kot baru kuar result..iya..boleh cek on9 n dpt gak surat tue nt..owh..baru lagi awk interview nie..so rilek je..kalu rezeki xkemana..=)

zubir@zek said...

da berbalas komen saya rupenya..

sori lama xbkak...thanx for d info...

doakn sy...

tiefazatie said...

zubir: iya..sori eh..xde link nak ke blog awk nie..huhu..so xleh nak inform awk ifa dh reply nie..insyaallah..doakan ifa juga yaa..mudah2an dipanggil la juga nt..huhu

zubir@zek said...

insyaALLAH...

sy xd blog...hehe...ni gne email jer...insyaALLAH ad rezki kita kt poli or kolej komuniti...

tiefazatie said...

zubir: owh..ingat ada blog..hee..insyaallah..amin2..mudah2an..=)

zubir@zek said...

dlm sebln lebih da kuar result dia kn..ati da dup dap dup dap ni...

tiefazatie said...

zubir: aah..insyaallah..hee..rilek je..=)

zubir@zek said...

awk kn dpt calon simpanan..

valid 6 bln je ker?

da ad feedback?

tiefazatie said...

zubir: aah..valid 6bulan je..kalu ada rezeki..lebih dr 6bulan pun kdg2 ada yg kena panggil lapor diri tau..atas rezeki masing2 la..

erm..xde pun..sedih..huhu..=(

zubir@zek said...

jgn sdey2...ad rezki ad la nnt...

awk da usaha kn...doa byk2...

tiefazatie said...

zubir: ye la..insyaallah..mudah2an la kan..=D

zubir@zek said...

mcm 2 la..hehe...

setiap cabaran n dugaan adalah ujian dari yang maha esa...

terima la ngn ati terbuka...

;)

tiefazatie said...

zubir: aah..mudah2an ada hikmahnya kan..=)

zubir@zek said...

gud news...last saturday i've got my offer letter as a lecturer at politeknik port dickson..alhamdulillah..thanx to all my family and friends..awk thanx eh

tiefazatie said...

zubir: alhamdullilah..murah rezeki awk..tahniah!doakan sy juga ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...