Tuesday, April 5, 2011

semua buffered earning aka BE ifa dah metered!huhu..


salam peeps!hye2!so sorry tak dapat nak blogwalking and on9 selalu sekarang nie..line streamyx xde nie..TM ngah tukar kabel kat area rumah ifa nie..huhu..so pinjam my dad punya berukbencelcom je nie kadang2..nak tengok latest update ga n kontest..nak blogwalking susah sikit la..slow bebenor..just dapat tengok sikit2 je la..huhu..in the mean time nie..tak sangka plak..semua BE ifa dah metered!amik ko!terkejut ifa..huhu..dah nasib..sob3..last metered haritue yang pakcik nuff buat lawak budu tue..=p

sekejap je pun ifa dapat dua2 BE nie..maxis nokia E7 dan juga c Polo nie..cam dalam seminggu lebih je nie..dapat dalam hujung bulan 3 nie..awal april dah metered..sedih..tak sangka terus dua2 nie metered..nak wat camne kan2..dah nak metered..yang pelik tue..tarikh die awal kunun..padahal ifa dapat die lewat dari tue..hujung bulan nie..isk2..pelik2..tapi alhamdullilah maxis tue dapat la gak rm13.86 kan..lebih la sikit dari target rm10.00 tue..cuma c polo tue tak dapat nak tolong la..huhu..dapat rm1.29 saja..takpe la..rezeki juga tue..sape nak bagi kan2..sedih plak tak dapat2 nak cashout nie..haha..pakcik nuff sila bagi ifa BE yang gempak2 ok..so boleh la nak cashout nanti..kan2..cian ifa tau..waaa..

nie plak trafik ifa minggu nie..maaf la..xdapat nak tolong nie..ifa rasa nanti lagi turun trafik ifa nie..haha..ye la..sebab tak dapat blogwalking kan..selagi kabel TM tue xbetol2..memang tak dapat nak on9 suka hati!huhu..xpe la..sabar je la..mana tahu kan nanti pakcik nuff bagi BE yang mantap2..hihi..tq so much pd kawan2 yang sudi jenguk blog ifa tau masa ifa xdpt on9 nie..tq2..=)

erm...so en.nuffnang...sila cari pengiklan baru untuk semua bahagian iklan yaa...ifa mau BE baru nie..sebab jeles tengok orang lain ada banyak gle BE baru nie..ifa nak gak..blog ifa dah xde BE nie..huu..catatan nie tidak kaitan dengan siapa2 pun yaa...ianya berkaitan dengan ifa je la weh..=p

p/s: moga cepat la orang2 TM tue betolkan label tue!siut je sape yang salah buat joint tue tau!mau mati bosan nie xdpt on9..haha..=p

owh ya..makbed punya hadiah ifa dah dapat..tq so much sis!gojes weh blouse silver tue..cantik2..cuma ifa malu nak pakai nie..sebab tak biasa..cam nampak kelakar je nie..hihihi..ifa biasa pakai tshirt saja..ganas ifa nie..jenis selamba je ifa nie..hee..tq sis!nanti ifa updated ye..xbest update guna beruk nie..hampeh!

11 comments:

Zairie Husin said...

ifa.. dah metered, earning nuffnang dah update la.. hehe

Myra Jay said...

Sama la Iefa, akak punya BE pun dah takde, abeh smua metered ha..huhuu

Nana said...

akk pon ada satu be dah me
pastu dpt lg satu
ganti yg me tu

Mama Zharfan said...

mine pun semua dh jd ME--so now zero BE--cian me :(

Organik Aceh said...

Nice article.., keep on posting.

Ijah EmoTemo said...

ifa .. samala kita -.-' ijah ari tu menyepi kejap tak update apa2 terus BE dah jadi metered earning :'( nilai pun ciput sgt *nangis* hehehe


harap2 dpt BE baru pas ni. hehehe

apik pehe said...

hehe..same la be apik pon gitu

Lin Azlina said...

samerla ifa..kalo sis tak online trafik 100 ke bawahla..hehe..tp alhamdulillah ada yg sudi jenguk...sis pny be pun sikit jer..

tiefazatie said...

zairie: mg ah wak..tp ciput..xleh nak cashout pun..haha

myra: sob2..sedih kan sis..huhu

nana: wah..best la kak nana..ifa xde langsung dah BE..waaaa

mz: sama la kte sis..huhu..tp earning sis mantap tue..hihi..ifa yilek..huhu

organik: thanx..insyaallah..=)

ijah: ye ke..huhu..ifa pun ciput je dear..xleh nak cashout pun.waaa

apik: hihi..mesti masyuk kan apik..ifa tak pun..

lin: btol2..sama la kte sis..ye..syukur ada gak dtg jenguk..btol2..

caliph shuriken said...

sama ar, sy pun semua dh ME, huh...

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na

tiefazatie said...

caliph: huhu.sedih je kan2.waa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...