Tuesday, February 1, 2011

tiefazatie 3rd cashout babe!i need a new buffered earning!please...=)

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!ehem2..macam kawan2 yang lain..ifa pun cashout buat kali ke-3 semalam!alhamdullilah...syukur..sebab masih murah rezeki...dan earning boleh di-cashout-kan...tapi kali nie earning yang di-cashout-kan kurang sikit dari cashout yang ke-2 tau kawan2..maklum la...hasil iklan yang ME tak mantap mana..asal ada je kan..papepun..syukur sangat2...

naa...nampak tak??rm0.00 tue...chaiyok2!haruslah dimulakan kembali mengumpul hasil earning nuffnang ini...tapi agak sukar je rasa hati..sebab BE yang ada pun 1 ketul je nie..digi happy nie...happy la sangat...dah la jarang2 sekali muncul nie kat blog ifa..isk2..sedih2...en.nuffnang..sila bagi BE baru yaa..cian ifa nie..huhu..moga lepas ifa cashout nie...dapat la ifa BE baru yaa..moga ifa dimurahkan rezeki selalu...amin...

erm...earning kali ini adalah sebahagian daripada earning iklan CPC ifa...iaitu daripada 128482560021 Nov 2010 sehingga la 22 Jan 2011..ngeh2~...dan juga hasil 10 iklan BE ifa yang dah metered tue yaa...owh ya..dan ada juga earning daripada 1 iklan CPA nie..hanya lah bernilai rm1.32 nie..boleh la..buat bayar duit transaction fee...hihi..nie kira hasil 2bulan blogging la..sebab disember ifa tak cashout tau..hihi...

memang best gle ada iklan BE nie!banyak la sikit boleh cashout nie..kalu tak..ciput je ok..tapi kalu trafik mantap habis..konpem masyuk gle earning!ifa nie..bese2 je la..nama pun blogger picisan..haha...papepun sangat bersyukur..akhirnya..bulan nie dapat merasa gak hasil iklan BE blog tiefazatie nie kan...hihi..pe lagi en.nuffnang..sila la renew BE blog tiefazatie nie yaa..cian ifa...huhu..

owh malu...haha...serius akhir2 nie..ifa ada banyak keje lain kena buat..so memang on9 lambat je nie...dah macam 1 or 2 kali je sehari..so xbanyak sangak blogwalking...average sekarang ifa dapat...dalam 200++ je..dan yang paling teruk nie la...160..sebab ifa serius sakit kepala nie..pastu busy memasak2...hihi..so ifa redha je la...nak wat camne gak..blog picisan kan..bukan ada x-factor pun...hihi..agaknya..sebab tue la ifa xdapat2 BE lagi nie..tahun nie..ifa baru dapat 2 je BE nie..agak sedih la..tapi nak wat camne kan2..

okie la..nie je kot nak cerita..kang korang bosan lak..haha..papepun..en.nuffnang yang dikasihi..sila renew BE blog tiefazatie yaa..jangan ngada2 buat tak nampak lak..merajuk kang...hihi...erm..neway..bape nilai ifa dapat cashout untuk kali ke-3 nie bagitau korg masa dapat cek la nanti ek?boleh kan2..kang ada plak orang marah cakap earning ciput..lagi mau tunjuk2..adeh..makan dalam tue weh...maklum la..ifa baru je kan...huhu...nie hanya la notes peribadi buat ifa xde kaitan dengan orang lain ye...=]

btw...jangan lupa usha...kak red@redmummy kita nie...gempak gle earning untuk bulan januari die!memang betol2 inspire me la...lama lagi tue nak jadi cam kak red nie..hihi..tahniah kak red!

p/s: sori la..n3 ifa cam kelam-kabut nie..ifa ngah bz cari2 info n study..ada interview this 23feb kat putrajaya...utk DH41 e-dagang..doakan ifa ye kawan2...moga nie la die rezeki ifa...will do an n3 about it..insyaallah...=)

10 comments:

Myra Jay said...

Thniah ye Iefa.. Syok dah cashout 3x, akak sekali pun belom dapek ha.. :(

Akak pun dok nanti BE baru nuff nieh.. Tinggal 1 je..

Mama Zharfan said...

selamat study yer ifa :)

BE nuff digi ifa sgt ok tu..me cuma dpt 70 sen so far--memang siyes tak kuar langsung ads tu...sbb traffic blog me maintain ajer...hampeh sungguh BE tu :p

BUNGA said...

masyuuukk.. congrats ifa :)

mekchu said...

3 kali dah?? wahh..... dasyat tu... memang tak sia2 berblogging... keep it on..

tiefazatie said...

myra: tq sis..alhamdullilah...setakat nie blh la..hihi..ala..xpe..nt sis lak..sbr sis...=)

owh ifa pun nak BE baru gak..huhu

mz: tq sis...hihi

ye ke..alhamdullilah..tp itu la..skrg dh xkuar dh siang hari sis..ntah pape..mmg hampeh pun BE nie..pelik ifa..kalu dpt smp rm10 pun ifa dah bersyukur nie..

bunga: tq sis...alhamdullilah...

mekchu: aah...hihi..xde la dasat mana sis...ifa lambat gak nie..hihi
tq sis..insyaallah..

Miza Yusof said...

tahniah dah 3rd cash out. miza baru 1st time. teruja habis. hehe :)

trafik blog ifa ok ni. miza sikit je. good luck untuk interview :)

tiefazatie said...

miza: hihi..alhamdullilah..ada lg rezeki miza..lepas nie..tak tau la..huhu..sebb BE xde dh nie..sob2..owh mmg teruja miza!haha..smp skrg pun ifa teruja!hihi...

isk2..teruk dh nie trafik ifa miza..huhu..tp xpe..interview lg penting kan..tq yaa..

delour said...

tahniah dear dh 3x cashout tu..and gudluck utk interview nnt yer...=)

tomatokering :) said...

wahhh~ murah rezeki ek . jgn lupa org lain . kikiki :P

tiefazatie said...

delour: tq sis...=)

tomatokering: alhamdullilah...ye insyaallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...