Wednesday, February 16, 2011

yeay!got a cute keychain!

salam peeps!hee...syukur alhamdullilah...ifa bertuah lagi...kali nie dapat cute keychain plak..nice kan..boleh bagi c ajie nie..mesti die suka...hihi..tq so much farasakura...sebab amik nombor ifa..28..=)..just nice nie..kan...ada lagi kaitan nombor 2 nie kan2..

maklum la...ifa dah malas2 nie buat entri tau..haha..dok gle tengok drama korea plak..=p..tak sedar diri nak interview dah nie..aargh...tension2...haha..banyak tue nak study nie..ifa buat notes juga tau..=)

papepun tahniah juga pada sis hezrina..sebab bertuah juga nie..=)...syukur la..rezeki kita kan..thanx again farasakura...btw..ifa dah email my details tau..hee..moga ifa dimurahkan rezeki lagi..dan juga rajin2 study nie..really important for my life nie..=)

psst..tq to syu...sebab inform ifa...=)

p/s: my 12th winning in february..ngeh2~

8 comments:

MamaYatie said...

tahniah ifa..

byk lagi ker nak khatam buku tur?ada carik buku contoh2 soklan tak (tak tau ada ke tak)? all the best yer..

ardinihumaira said...

tahniah ifa!

Zur@ZaRi said...

tahniah dear...

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

tiefazatie said...

mamayatie: tq sis..aah..bca buku pasal e-commerce nie..ntah..xde la plak ifa cari buku soalan2 nie..hihi..

dni: tq darl..=)

zurazari: tq sis..=)

farasakura said...

thanx dear...nnti dlm week ni i try pos yer heee
anyway congratz yer :)

tiefazatie said...

farasakura: welcome darl..ok je..tq!

deqlis said...

tahniah...!
dan tahniah menang resepi mengiurkan dari blog Makbed..:-)

mmg terliur dibuatnyerr...nyum3x..:-)

tiefazatie said...

deqlis: tq sis..hee...hihi..try la sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...