Wednesday, February 2, 2011

ifa teka tak tepat tapi hampir pun dapat hadiah tau!

salam peeps!hye2...hihi..so sorry...ifa agak busy sekarang nie...ifa on9 blog pun macam sekali sehari nie..maaf la..ifa sedang cari info2 untk menghadapi interview di putrajaya pada 23feb nie...insyallah..kalu berjaya..boleh la jadi lecturer politeknik or kolej komuniti..sebab nie untuk jawatan DH41 kos e-dagang...ifa kan dulu amik it major e-dagang or in english e-commerce..=)...ifa belum wat n3 lagi...nak mintak tips2 daripada kakak2 dan abang2 yang dah bekerja nie..nanti ifa buat yaa...

owh yaa..maaf...hihi..ifa sebenarnya nak bagitau nie..ifa bertuah lagi!yeay!hihi..tq so much sis zefa!sebab still bagi ifa hadiah nie..even ifa teka tak tepat pun..hihi..dah la berabis2 guna talian hayat yang sis zefa bagi tau..last2...salah juga rupanya..sipi2 je nie..alhamdullilah...sis bagi juga hadiah nie..tq2...sangat suka!cantik tau kerongsang itu...ifa dah email kat sis ifa punya details yaa..=)

see...alhamdullilah...bila ada rezeki yang ditarik balik..allah gantikan dengan rezeki yang lain..alhamdullilah...syukur..tahniah juga pada pemenang cabutan bertuah ya!moga ifa sentiasa dimurahkan rezeki oleh-Nya...lagi2 ifa nak interview nie...ifa mohon kawan2 doakan kejayaan ifa ye..mana tahu...nanti kita boleh berkongsi bersama..insyaallah...=)

buat sis zefa..tq so much!sebab sudi melayan ifa ye..hihi..dan tq juga sebab sudi bagi kerongsang yang comel itu pada ifa nie..moga sis dimurahkan rezeki sentiasa...=)

p/s: my 2nd winning in february..ngeh2~

10 comments:

tiefazatie said...

syukur alhamdullilah..ada juga rezeki ifa..=)

tq sis zefa!

Miza Yusof said...

tahniah ifa :)

Mama Zharfan said...

congrats ifa ;)

tiefazatie said...

miza: tq darl!

mz: tq sis..=)

Zefa NorAsmara said...

Tahniah ifa..
Kak zefa doakan ifa akan bejaya dlm temuduga.. yg penting berkeyakinan.. penampilan yg berkeyakinan.. cara bercakap yg meyakinkan.. hehe, tu dr pengalaman kak zefa lah ye.. walaupun jawapan yg diberi tak semua betul. hehe.. :-)

tiefazatie said...

zefa: tq sis..amin..insyaallah..mudah2an...

tq sis..insyaallah..akan dipraktikkan..hihi..

alinac lover said...

waaa dapat lg hadiah ek~

tiefazatie said...

yong: aah..alhamdullilah..nie rezeki bulan februari plak dear..=)

Zairie Husin said...

taniah ifa.. and gud luck ye untuk interview nanti.. =)

tiefazatie said...

zairie: tq wak...tq2...mudah2an..doakan ifa yaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...