Saturday, February 12, 2011

latest prizes i got!cute handbag for my sis and gorgeous tudung for mak!

salam peeps!akhirnya..ifa dah dapat hadiah daripada elyhatt bizz collections tau!selamat sampai dengan jayanya..tq so much elhyatt bizz collections!hihi..bukan apa..excited nak tengok rupa handbag dan tudung yang ifa dapat tue..hihi..ye la..tudung tue sah2 la bagi my mum punya..sebab ifa tak guna tudung itu..hihi..handbag lak kalu ngam ifa..ifa guna la..kalu tak..bagi my sis saja..best kan..tak rugi menang contest or giveaway nie..boleh share dengan 1 family ifa...=)

tapi kan..ifa pelik owh dengan posmen sekarang..sebab berabes dorang ketuk pintu rumah ifa ok..haha..ntah pape..ifa tau la xde loceng..tapi kalu die bunyikan hon pun ok dah..pastu cam bertambah polite plak dorang nie..selalu takmo pun turun dari moto tue..die dok tunggu kita lak gi kat die tau..sekarang..kalu dah ketuk pintu rumah bagai nak rak tue..mesti ah die tunggu depan pintu rumah..hihi..kelakar...owh ya..tapi kan..bila posmen tue pergi..ada plak koyak dah plastik poslaju tue..cis..tersangkut kat mana ntah..nasib baik tak besar pun koyakan itu..so rasa2..xde la kena curi kot..=p

okie2..dah2 tak mau bebel lagi..hihi..jum usha pe ifa dapat!thanx again elhyatt bizz collections!hee...sebab cumil je hadiah nie tau..=)

taa-daa..ini la die tudung dan handbag yang ifa dapat..
tq sis!cumil ja kan..hihi
sila ignore kotak merah itu vantage baru my mum..=p

nie plak handbag yang cumil itu..hihi
tapi kalu warna merah lagi best nie tau!menyerlah gitu..=)
ifa bagi my sis saja..sebab..ifa xsesuai guna nie..haha..
punya la my sis gelakkan ifa..die cakap kalu umur2 die guna ok la..
ifa tak boleh..die cakap kelakar gle..cis...siut ja..
tapi memang ifa xsesuai pun..sebab ifa jenis selamba..kadang2 rock ok..
punya sempoi je ifa nie..alih2 pakai handbag ladies nie..
mau ifa kena gelak guling2 tau..haha..
tq tau sis..ifa ok je pun..cumil handbag nie..cuma ifa je tak sesuai pakai..
jangan sis marah lak tau2..ifa bagi my sis..die lagi ok pakai...=)
handbag nie boleh gak jadi sling bag tau..best kan..

nie plak tudung gorgeous untuk my mum...hee..
my mum pelik nie sis..hihi
sebab die tak pernah lagi beli design yang ada jahit kat kiri kanan tue sis..
kalu ada batu2 nie..my mum memang dah biasa dah..
memang die selalu je letak batu sendiri..bagi cantik lagi tudung kan..
tapi ifa rasa nice pe tudung nie..tak payah nak pin2..
cantik je die pendekkan kat bahu tue..=)
tq sis!my mum ok je nie..sengih2..hihi

so ini la die hadiah yang ifa dapat..best kan..
tapi bukan untuk ifa pun..haha..adoi la..
last2..my mum n my sis yang dapat...rezeki mereka la kan..=)
nie bukan sharing is caring dah...tapi winning is for them!haha..=p
pandai2 je ifa tukar..lala

9 comments:

SyUhAdA said...

besnye ifa...
wlaupon xdpt guna, tp family yg guna..
lg rsa brbaloi menang..
hehe~

Miza Yusof said...

cantiklah ifa. tahniah :)

nanakimie said...

thniah ifa:)chantek hndbg n tdg tu:)

tiefazatie said...

syu: hee..aah..best kan..=D

miza: tq darl..=)

nana: tq sis..heee..=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa
me rasa elhyatt dh overlook my name, sbb diaorg tak email me pun lps abis contest tu--me tunggu ajer..sbb elhyatt yg akan email kan?so just now me dh email elhyatt...emmm...

azlina aziz said...

Ifa, tetiba terasa nak join jadi sebahagian daripada family Ifa juga lah. Teeehee :D

Sharing is caring :p

tiefazatie said...

mz: tq sis..laa..ye ke..aah..dorang yg akan email nie..tp cm ifa pun dpt lmbt nie...mybe bz kot kan sis..ok la tue sis dh email dorang..rilek je ek sis..=]

azlina: ye sis kusyg..hihi..ada2 sj..hihi

hyatt^^ said...

ifa: thnx sbb sudi amek pic adiah2 tu hehe :) hrap puas hati ye :D:D

mama zharfan: saya dah emel yang pertama pd 25 jan lalu. mgkn termasuk dlm spam kot. dan dah resend emel yg sama mlm td. cek ye :) nnti bole buat entry mcm ifa jgk hehehe

tiefazatie said...

hyatt^^: welcome sis..ok sj nie..tanda penghargaan nie..ok je..puas je nie..tq tau..=)

mamazharfan...tue ada sis hayati explain nie..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...