Monday, February 14, 2011

korang kenal tak nie apa?

salam peeps...ifa nak tanye nie..
korang kenal tak bubur lambuk ke bubur asyura terengganu nie ek??
kalu tak silap la..hihi..serius ifa lupa..=p
meh ifa tunjuk meh..hihi..
ntah la..pelik ifa tengok nie..
maaf la ya...serius xreti makan pun..haha
tiap kali my dad bawa balik..
kami sedekah je pada jiran2 nie..hee..
ok pe..amalan mulia tue..

taadaa...nie la die..memang nampak menarik kan2..
tengok la tue..siap deco2 lagi tau..
tapi malang..memang kami tak reti makan..haha..
my dad je kot yang ok nie..
itu pun bukan la banyak mana my dad makan rasanya..

biasa la..lain tempat..lain cara...kan2..=)
masing2 punya style..hihi..

p/s: adik ifa cakap bubur asyura...hihi..sori ye org ganu..jangan marah..ifa lupa nie..=p

7 comments:

Miza Yusof said...

tak pernah makan lagi bubur lambuk macam ni. mesti sedap kan:)

cik dah ganu kiter said...

ni bukan bubur lambuk rasenyer..bubur asyura rasenyer...

ye dok?

nadia ar-rumaisha said...

dear, ni nampak cam bubur asyura jer...

Mama Zharfan said...

me pun tak pernah tgk tu..kat kelate ada bubur nasi nama nasi air :) yum yum

alongizhamhadi said...

ni bubur lambok ka???tgk mcm bekas org dok berebut mkn free jek ni...heee...

Mama Balqis said...

kalu tak silap ni bubur asyura bukan bubur lambuk. Bubur lambuk terengganu cam kat negeri lain jgk tp warna gelap sikit dan ada daun pucuk paku...

tiefazatie said...

miza: adik ifa ckp nie bubur asyura nie..haha..ifa blur..sori miza..slh nie..

cik: hihi..ye kot..hihi..bubur asyura la nie..sori ifa konpius..

nadia: aah sis..haha..nampak sgt ifa xmkn..smp nama pun xtau..haha

mz: ada nie..kat tganu..sis cari la..owh..ada2..ifa sllu bli nasi air kt psr pyg..hihi

along: haha..bukan...bubur asyura..oit2..nie my dad punya opis wat charity la..bagi org2..=p

mamabalqis: hihi...ye la tue sis..tp dua2 ifa xpndai makan..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...