Sunday, February 20, 2011

nasi lemak mak memang best kan!

salam peeps!hihi...lala..nasi lemak!!sapa mau??owh bukan selalu kan2..hihi..lagi2 kalu mak yang masak!hihi..memang the best in the world orang cakap..hihi..owh jangan salah paham..kadang2 je my mum masak nie..bukan selalu pun..hihi

cuma ifa je yang selalu cerita kat blog..haha..nak letak picture muka diri sendiri sangat la malu..saya bukan artis ok..sudah tak cantik..cumil saja...haha..so bagus kita letak picture makanan banyak2..hihi..baru la meriah!

papepun..sila la menjamu selera yaa kawan2...hihi...=)

sila jangan tertipu dengan kuantiti nasi itu..haha
sebab ifa kena tegur..camnie tau tak..
"banyak nie je nasi ko?bagus tak payah makan!"
haha..sadis gle..siut je adik ifa nie tau!

5 comments:

tiefazatie said...

i like!sementara masih tinggal dengan family nie kan..hargainya..=)

Mama Zharfan said...

me semlm mkn nasi lemak--ada jamuan lps sesi usrah kat notts ni heheh

tiefazatie said...

mz: wah..best kn sis..=)

Miza Yusof said...

miza pun suka makan nasi lemak yang mak miza masak. bagi semua anak-anak, makanan ibu paling sedap dan tiada tandingannya :)

tiefazatie said...

miza: hihi.betol2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...