Monday, February 14, 2011

milo buy 2 free 1 weh!

salam peeps!hye2...sihat tak?hihi..haritue kan ifa ada cerita pasal air milo tin kan2..sekarang ifa nak cerita pasal milo 3 in 1 plak...haritue ifa ada ikut my parent pergi giant nie..bosan kan..takde keje..keluar ah jalan2 jap..hihi...

kami nie biasa nya beli milo 3 in 1 yang original je pun...sebab adik2 ifa suka minum milo kan..ifa nie jarang minum milo nie..haha...sebab otak dah set nie..takut gemok..adeh...ifa minum susu anlene dan juga quakes saja...haha..memang takde orang kacau pun minuman ifa..sebab ifa je yang minum..haha..ada ke patut dorang cakap quakes tak sedap??sedap gle okie...haha..rugi betol adik2 ifa nie..haha..

taa-daa..amik ko!banyak kan2..hihi..wat stok nie..nanti adik ifa yang 2 orang tue dah amik sorang 1 bungkus bawa balik U dorang..so tinggal la 4 bungkus nie..hihi..best kan..beli 4 bungkus dapat free 2 bungkus nie...dah perisa lain..ais kool dan juga mocha..sekarang kami baru try mocha...gle pekat nie..haha..ala2 mocha la...tak suka ifa..haha..suka lagi yang original...hihi..

papepun..memang best kalu shopping pastu ada lagi free gift kan...sape tak nak?hihi..risau sekarang nie...banyak kan kalu krisis mesir berlarutan...pasti harga minyak naik...kalu harga minyak dah naik..pasti harga barang2 akan naik!adeh..sudah la rakyat malaysia nie..sikit2 bising kalu subsidi kena tarik...kan2...

tapi kadang2 bila fikir balik..bila kita ada kelebihan...ada je orang tak pandai bersyukur..pergi buat benda bukan2...etc seludup2 nie..bila kena subsidi kena tarik sikit..bising lagi...manusia memang tak pandai bersyukur..macam mana la nak capai wawasan 2020 nie..isk2..susah2..

er...sori2..haha..bila ifa dok study2 nie..mula macam2 fakta nak keluar nie..haha..so kawan2..suka milo yang mana?hihi

3 comments:

MamaYatie said...

suka original punya! murah tur iefa?smp bila offer ni?nak gi borong gak la..keke

nadia ar-rumaisha said...

sis biasa minum yg original and cereal...beshhh beshhh

tiefazatie said...

mamayatie: hihi..ifa pun lupa nie..smp bila..huhu..sori sis

nadia: wah...ye ke..hihi..ifa minum yg biasa ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...